Een thema voor je bruiloft

Wil je een hele persoonlijke touch aan de bruiloft geven en een uniek feest organiseren? Kies dan een bepaalde stijl als thema. Kijk goed naar jezelf, wat vind je mooi en wat past bij je? Blijf je graag dicht bij de natuur dan is wellicht een ‘green wedding’ een idee. Misschien spreken de nostalgie en de pastelkleuren van een vintage wedding je meer aan. En wat te denken van hip en trendy of DIY? Er is veel mogelijk! We geven een paar voorbeelden.

Een thema voor je bruiloft

Vintage wedding


De vintage wedding bestaat al een paar jaar, maar is nog steeds een trend. Nostalgische spullen als oude boeken, veldboeketten, gebruikte kastjes, een Engels theeservies en foto’s in zilveren lijstjes passen in dit romantische plaatje. Mint en pastelkleuren voeren de boventoon. Een oude typemachine is een perfect gastenboek, een weiland of schuur de ideale locatie. Een vintage trouwjurk mag niet ontbreken.

Green wedding


De green wedding past helemaal in de huidige tijdsgeest. Duurzame producten, biologische catering, tweedehands bruidskleding, de fiets als trouwvervoer of gezamenlijk in een bus. Groen is dè kleur. Gasten worden digitaal uitgenodigd of met een uitnodiging van groeipapier. Een cadeautip voor de gasten is geld geven aan een door het bruidspaar gekozen goede doel.

DIY wedding


De DIY wedding vertelt al dat je ‘het allemaal zelf doet’. Het is een manier om een hele persoonlijke touch aan de bruiloft te geven. Je kunt het zo gek niet bedenken of je maakt het zelf: uitnodigingen, decoratie, bloemstukjes, tafellopers en gekleurde linten. Om geen stress te krijgen en tijdig alles af te hebben, moet je vroeg beginnen met de voorbereidingen.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation