First Love Ibiza Weddings Trouwen op Ibiza ? Yes we Do !

First Love Ibiza Weddings First Love Ibiza Weddings
5 5 5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
First Love Ibiza Weddings Vraag informatie aan
Landelijk

Wat is er nou mooier dan trouwen op Ibiza? Als weddingplanner en met mijn ervaring als event manager, help ik Nederlanders die willen trouwen in het buitenland, met een fantastische honeymoon vakantie en Ibiza wedding op dit prachtige eiland in de Middellandse zee. Ook al heb ik veel mooie plekjes en top trouwlocaties gezien, Ibiza is mijn eerste grote liefde. Vandaar dat First Love Ibiza Weddings de meest toepasselijke naam is voor mijn dienstverlening.

Waarom een weddingplanner?

In Nederland regel je al snel je eigen bruiloft. Wil je trouwen op Ibiza, dan ken ik de mooiste trouwlocaties van dit eiland en weet wat er allemaal geregeld moet worden. Omdat ik hier als sinds mijn geboorte kom, ken ik de mooiste plekken, spreek de taal en heb de nodige contacten die tezamen je een geweldige Ibiza bruiloft kunnen bezorgen.

Trouwen op Ibiza: alles wordt geregeld

First Love Ibiza Weddings adviseert, ondersteunt en helpt je bij alles wat er geregeld en georganiseerd moet worden. Denk aan één van de top trouwlocaties, het vervoer, huisvesting, catering, muziek en aankleding. Afhankelijk van je wensen, budget en het aantal gasten, lever ik een maatwerk plan voor jouw ideale Ibiza wedding. Dankzij mijn groot netwerk aan Spaanse en Nederlandstalige professionals, ga ik alleen voor het eindresultaat en wil voor jou en je partner een droomhuwelijk waar je altijd weer naar terugkijkt.

Ook gelijk je honeymoon op Ibiza vieren?

In Nederland is het gebruikelijk om gewoon 1 dag je bruiloft te vieren, wel of niet gevolgd door een huwelijksreis. Maar wil jij het anders, wil je meer en wil je iets unieks voor jou en je familie en vrienden? Denk dan aan een honeymoon vakantie waarin je bijvoorbeeld kunt trouwen op het strand en dan nog een paar dagen of een week kunt genieten van al het moois dat Ibiza te bieden heeft. Al sinds mijn geboorte kom ik op Ibiza en nu elk jaar wel een paar keer. Natuurlijk heb ik hier samen met mijn vrouw in 2009 ook mijn eigen huwelijksfeest en ceremonie gevierd. Sindsdien wil ik andere bruidsparen die willen trouwen in het buitenland hetzelfde bieden; een onvergetelijke, goed geregelde en betaalbare bruiloft op een droomlocatie.

Waarom trouwen op dit eiland?

Heb je altijd al gedroomd van een romantisch huwelijk op een bijzondere en romantische trouwlocatie in het buitenland? Dan is dit je kans op een uiterst betaalbare en goed georganiseerde Ibiza wedding met de volgende voordelen:

•Je wordt volledig ontzorgd en hoeft niets te regelen, alleen een goed humeur, je koffer en de gasten uitnodigen die meegaan

•Altijd de garantie op mooi weer, de zon en een fantastische trouwlocatie

•Eén van de beste en meest betaalbare opties voor een bruiloft en huwelijksreis ineen aan de Middellandse zee

•De bruiloft, ceremonie en het feest worden volledig afgestemd op jouw wensen

•Voor de wet trouw je in Nederland, maar voor de ceremonie, het huwelijksfeest en de honeymoon reis je naar Ibiza, waar First Love Ibiza Weddings alles voor je kan regelen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Arjan

Op 02 sep 2019

Wij zijn op zaterdag 08/06/19 getrouwd op Ibiza. De samenwerking met First love Ibiza was top. Het was een prachtige dag, we hoefden ons geen zorgen te maken om iets. Heel professioneel team! Zeker een aanrader. Ook de locatie en eten bij ses boques waren top! Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor deze mooie dag!

Christy & Martin

Op 13 aug 2018

Op Ibiza hebben wij zeker onze mooiste trouwlocatie gevonden. First Love Ibiza Weddings heeft alles voor ons geregeld. Wij hebben ontzettend genoten van onze honeymoon op dit prachtige eiland.

Betty & Marnix

Op 13 aug 2018

Super mensen die je volledig op je gemak laten voelen zowel telefonisch, via de mail als persoonlijk. Ze doen waar ze goed in zijn, jou een geweldige dag bezorgen! First Love Ibiza Weddings, dikke kus van ons.

Samantha

Op 17 jul 2018

Wij hebben op 26 mei 2018 een geweldige bruiloft gehad dankzij Timo en Céline.Het was net een sprookje. Iedereen heeft er van genoten. En wij nog het meest. De vila was prachtig. De aankleding geweldig. En het feestje erg gezellig. We hebben een mooie herinnering aan onze prachtige dag. Bedankt voor onze geweldige bruiloft. Samantha, Michel, Jaylen en Dailey

Vincent en

Op 12 jun 2018

Wat Timo en zijn team voor ons hebben gedaan is ongelofelijk. Onze wensen zijn in vervulling gebracht door jullie en daar zijn wij jullie heel erg dankbaar voor! Nu 3 maanden later genieten wij en onze gasten nog steeds optimaal van onze perfecte strandbruiloft. Jullie zijn speciale, mooie mensen, en als we alles nog eens over mochten doen, dan ongetwijfeld heel graag met jullie!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation