Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen zoals jullie zelf graag willen Trouwen zoals jullie zelf graag willen

5 (22 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Georgette Wekking
Landelijk

Trouwen zoals jullie zelf graag willen, van harte welkom!

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Wat een heerlijke tijd gaan jullie tegemoet. Er moeten keuzes gemaakt worden, knopen doorgehakt worden over van alles en nog wat, gelukkig allemaal leuke dingen maar soms valt het niet mee om de goede keuzes te maken, dat weet ik uit ervaring.

Ook kun je tegenwoordig je eigen trouwambtenaar ( Babs ) meenemen in de vorm van een zelfstandig trouwambtenaar, die je zelf uitkiest en waarvan jullie vinden dat die bij jullie past, een klik hebben met diegene die jullie verhaal gaat vertellen is van groot belang. Ik ben een mensen mens en zorg er graag voor dat een ieder zich snel thuis voelt en lekker zichzelf kan zijn.

Wat uiteraard ook van groot belang is dat het geen standaard verhaal moet worden maar een verhaal wat over jullie gaat, met de nodige emotionele momenten maar waar ook ruimte is voor een stuk humor, tenslotte is het feest! 

Trouwen in het buitenland

Steeds populairder is elkaar het jawoord geven op een voor jullie romantische plek ergens waar wellicht altijd de zon schijnt , of boven op de berg in Zwitserland, alles is bespreekbaar.  Een ceremonie die dan in het Nederlands gesproken wordt op jullie verre bestemming, alles kan.

Ook is het mogelijk de ceremonie in het Engels of het Duits te laten vertalen door mij.

"Ik zal er alles aan doen om een hele persoonlijke ceremonie neer te zetten in een informele sfeer."

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


22 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anneroos & Koen

Op 21 may 2024

Vanaf het moment dat we kennismaakte met Georgette waren we direct enthousiast! De vrolijkheid en het enthousiasme spatte er vanaf tijdens het kennismakingsgesprek. Georgette heeft goed naar ons geluisterd en heeft er een prachtig verhaal van gemaakt tijdens onze ceremonie. We waren blij dat Georgette hier tijd en aandacht in heeft gestoken en we zijn blij dat zij ons huwelijk heeft voltrokken! Dankjewel Georgette!

Jordy en Annemarijn

Op 23 apr 2024

We zijn met Georgette in contact gekomen via de open trouwlocatie route in de oranjerie Ruurlo. Tijdens ons eerste contact hadden we gelijk een klik en hebben wij onze wensen m.b.t. een ceremonie met haar doorgenomen. We wilden vooral graag een persoonlijke, losse en ongedwongen sfeer. De manier waarop Georgette de input van onze vrienden en familie heeft verwerkt in haar verhaal en haar energieke enthousiasme, hebben onze ceremonie tot een heel bijzonder moment gemaakt waar we met enorm veel plezier op terug kijken. Heel erg bedankt voor deze onvergetelijke dag!

Maureen

Op 04 jan 2024

Wij waren op zoek na een ambtenaar die bij ons paste en ons eerste kennismakingsgesprek voelde al gelijk goed! Tweede gesprek kwam jij bij ons, om ook even met onze kindjes te kletsen die voelde zich ook erg op hun gemak. Jij bent een warme vrouw en wij konden allebei onszelf zijn bij jou. En willen jou bedanken voor de mooie warme ceremonie die je ons heb gegeven op onze mooie dag. Wij wensen u nog veel succes en mooie jaren als Babs. Veel liefs Pieter & Maureen Jop & Stan en Jasmijn.

Cas en Wendy

Op 04 jan 2024

Op een bruidsbeurs leerden wij Georgette kennen. Het klikte gelijk en we hebben ook niet verder gekeken naar anderen, voor ons was al duidelijk dat Georgette aansloot op onze ceremonie zoals we die voor ogen hadden. Ze is erg toegankelijk en fijn in communicatie, ze ziet de liefde tussen het stel en weet de emotie precies te benoemen. De voorbereidende gesprekken waren ontzettend leuk, je krijgt vragen waar je eerder niet bij stil hebt gestaan, ook je naasten krijgen de kans om wat in te brengen. De ceremonie was daardoor super persoonlijk, een goede balans van humor, emotie en liefde. We kijken terug op een perfecte dag, we zijn Georgette ontzettend dankbaar!

Gina

Op 04 jan 2024

09-07-2022, een dag om nooit meer te vergeten. Onze huwelijksdag, de dag dat Georgette onze ceremonie verzorgde en wat was en prachtig. Aan deze dag ging uiteraard de nodige voorpret vooraf. Vanaf het moment dat we verloofd waren wisten we dat we Georgette voor onze ceremonie wilde vragen. En dat terwijl we haar eigenlijk niet eens kende. Een keer ontmoet tijdens het uitlaten van de hond.. en zo stellig waren we. Het was onze intuïtie die zei dat Georgette onze dag met haar prachtige ceremonie kloppend kon maken. En daar hadden we helemaal gelijk in. De eerste keer dat Georgette bij ons thuis kwam voelde we direct een klik, wat een gezelligheid. We mochten leuke vragen over elkaar invullen, bijzonder om weer even terug te gaan naar het begin. De verliefdheid, en die nog steeds zo te voelen samen. Georgette wist van ons verhaal een geheel te maken. Ze haalde de essentie eruit en het voelde alsof ze ons echt begreep. Op onze magische dag hadden we volledig vertrouwen in Georgette, ze was ontzettend goed voorbereid en het was hilarisch om te horen hoe onze familie en vrienden ons omschreven. Georgette heeft het hart op haar tong liggen en dat is fantastisch, want daarmee heeft onze bruiloft een oprechte, pure, eerlijke en liefdevolle sfeer gekregen die we zelf voor ogen hadden. En dit is terug te zien aan de foto's, gemaakt door talentvolle Fiona klein Holkenborg, die deze waardevolle momenten heeft weten vast te leggen. Wij kijken terug op de meest magische dag uit ons leven, een waargebeurd sprookje. Liefs Job en Gina Garritsen

Liesje en Arjan

Op 04 jan 2024

Toen ik met mijn zus naar een bruidsbeurs was liep ik Georgette tegen het lijf. Ik dacht als ik ooit ga trouwen is de keus snel gemaakt. Gelijk toegevoegd op social media en er kwamen al vele leuke ervaringen voorbij. Georgette kwam meteen vriendelijk, lief, enthousiast, kleurrijk en achterhoeks over. Toen ik vorig jaar zomer ten huwelijk werd gevraagd heb ik bij thuiskomst van vakantie gelijk Georgette opgezocht en gekeken naar de mogelijkheden. Vrijwel alles leek mogelijk en na het eerste gesprek voelde het gelijk als thuus kommen. Nix was te gek en ze legde duidelijk uit welke stappen wij moesten ondernemen. Heerlijk dat we gewoon plat konden blijven praten. Wij trouwden in juni voor de wet met een klein feestje met onze naasten. In augustus deden we alles dunnetjes over met een ceremonie in het hart van Loil. De plek waar wij meerdere feestjes samen vierden, en dus veel betekenis voor ons heeft. Met aansluitend een diner en een groot feest. Alles was tot in de puntjes geregeld en Gorgette was de kers op de taart. "Mooi in het rood gekleed" dat paste precies bij de gehele aankleding. Ze vertelt met veel enthousiasme en gevoel, waardoor het erg leuk is om naar te luisteren. Wij kijken heel goed terug op onze dag en de samenwerking met Georgette. Bedankt voor alles Meid!

Heidi

Op 04 jan 2024

Op 1 juni 2018 mochten wij tijdens een prachtige ceremonie van Georgette elkaar het JA-woord geven. En hoe? Bij een snelheid van minstens 140 km per uur want de ceremonie vond plaats in een rijdende trein! Een wens die in vervulling mocht gaan en misschien in het echt nog wel veel mooier was dan dat we hadden gehoopt. Met een knipoog naar onze overleden (schoon)vader die treinmachinist was en er op deze manier toch een klein beetje bij kon zijn! Maar ook omdat Richard werkt in de spoorwereld was dit natuurlijk een ceremonie die mede dankzij de mooie woorden van Georgette zo persoonlijk is gemaakt. Een treinrit van een uur waarbij we bij terugkomst getrouwd waren! Het mooie er aan was dat echt niemand van onze gasten wist dat dit ging gebeuren. Tijdens het ontvangst met koffie en lekkere broodjes hebben we een welkomstwoordje gedaan en verteld dat we een uurtje met de trein weg gingen. Ondertussen deelde Georgette onze zelf gemaakte treinkaartjes uit. De dames die de bloemen verzorgde waren een station eerder ingestapt om de trein prachtig aan te kleden. Ook namen we 2 dames mee die muziek speelde (zang en gitaar) en doordat zij ook 1 station eerder waren opgestapt konden ze ons samen met onze daggasten bij binnenkomst in de trein prachtig verwelkomen met het nummer "kedeng kedeng" van Guus Meeuwis. Door al de gesprekken die Georgette met ons heeft gehad maar ook met familie, vrienden en zelfs met onze 2 kinderen van 4 en 2 jaar was alles zooo knus en persoonlijk. En nadat we er achter waren gekomen wat onze kinderen stiekem met Georgette over ons hadden besproken, hebben Anne en Sabine (de dames van de muziek) namens ons een prachtig nummer van Jan Smit (Hoop,liefde en vertrouwen) voor onze 2 meisjes gespeeld. Na een half uurtje vond onze oudste dochter het eigenlijk wel tijd dat zij ook wat mocht zeggen. Ondanks dat Georgette nog midden in haar verhaal zat gaf ze de microfoon aan onze dochter die vervolgens even een fantastische mop ten gehore bracht. Ook dat kan zomaar bij Georgette en dat was nou net waar wij naar opzoek waren. Een prachtige, persoonlijke maar niet te stijve ceremonie! Wat kijken wij terug op een fantastische dag en ook de mensen om ons heen hebben er enorm van genoten. Zoveel lieve en leuke reacties. Het was anders dan anders maar oooh zo mooi! Nogmaals enorm bedankt Georgette!! Richard en Heidi

Vera en Jeroen

Op 04 jan 2024

Na kennismaking op de Weddingevent Achterhoek zijn we direct enthousiast geworden over de manier van 'prediken' en de opbouw van het verhaal door Georgette. We hebben ons persoonlijke verhaal kunnen doen waarbij Georgette ons een vertrouwd gevoel gaf. Dat ze de ceremonie op haar eigen methode met input van verschillende familie en vrienden heeft verwoord, heeft ons een heel fijn gevoel gegeven. Het enthousiasme en de liefde waarmee ze ons levensverhaal heeft verwoord doet ons veel. Georgette hierbij nogmaals heel erg bedankt voor de geweldige ceremonie en het fijne gevoel dat je ons hebt gegeven. Liefs Vera en Jeroen.

Jorg en Riëlle

Op 04 jan 2024

Wauw! Wat een ontzettende mooie ceremonie heeft Georgette verzorgd op onze trouwdag. Via via kwamen we bij Georgette terecht. Vanaf het eerste moment verliep het contact al prettig en was er meteen een klik. Dat Georgette ook contact zocht met onze familie en vrienden en hen vragen over ons liet beantwoorden maakte dat ze een heel persoonlijk verhaal kon vertellen tijdens de ceremonie. Ook het gesprek dat wij samen hadden was fijn en Georgette heeft hierin goed geluisterd naar ons verhaal en naar onze wensen. Lieve Georgette, we zijn blij dat jij op onze bijzondere dag aanwezig was en hebben genoten van jouw verhaal over ons. Bedankt! Jorg en Riëlle.

Floor en Laura

Op 04 jan 2024

Direct tijdens het eerste kennismakingsgesprek waren wij het erover eens, wat zouden wij het leuk vinden als jij ons zou trouwen. De klik was wederzijds en er volgden gezellige gesprekken met jou. Toen was het eindelijk daar, onze trouwdag. Je haalde de perfecte woorden aan, alles kwam voorbij met een traan en een lach. Jij hebt de ceremonie precies vormgegeven zoals wij in ons hoofd hadden. De input die jij bij onze dierbaren hebt opgehaald vonden wij een enorme toevoeging aan de ceremonie. Wat heb jij alle lieve woorden mooi verwoord en verteld. Ook onze familie en vrienden waren heel erg lovend over je. Nogmaals bedankt Floor en Laura.

Sven en Janine

Op 04 jan 2024

Op de meest bijzondere dag in ons leven, op de meest fantastische plek die wij ons maar konden voorstellen, hoort simpelweg een onvergetelijke ceremonie. Lieve Georgette, wat heb jij er een prachtig verhaal van weten te maken. De input uit diverse hoeken weet je “spot-on” samen te brengen tot een persoonlijk verhaal. Jouw advies om het aan te pakken zoals we dat hebben gedaan, was een eye-opener voor ons. Iemand met kennis van zaken, een verfrissende plek en….meedenken met onszelf. Dat is wat je voor ons hebt gedaan! We kijken met heel veel plezier, geluk en liefde terug aan onze speciale dag. Dank je wel voor jouw bijdrage en belangrijke invulling daarvan.

Nathaly en Chris

Op 04 jan 2024

Wat zijn wij blij dat wij jou hebben mogen leren kennen. Na ons gesprek in Bad Boekelo waar wij onze bruiloft hebben mogen vieren, kregen wij jou naam door. We hebben direct contact met je opgenomen en direct de 1e seconde was er een bepaalde klik. Afgesproken bij jou thuis om elkaar beter te leren kennen en door te nemen wat onze wensen zijn. Het voelde alsof we thuis waren. We hebben zo'n fijn gesprek gehad en het was al helemaal niet dat wij jou pas voor de eerste keer zagen. Ook die keer dat je bij ons thuis kwam en je onze kinderen leerde kennen, zij waren ook direct met je aan het knuffelen. We zijn ontzettend blij dat wij jou hebben gekozen als onze trouwambtenaar. Wat een super mooi verhaal heb je verteld tijdens de ceremonie en dat ondanks dat je zelf op deze dag, op het tijdstip dat wij onze ceremonie hadden ook nog een telefoontje verwachte van je zoon. Je deed het gewoon even zonder dat wij daar ook maar iets van hebben gemerkt. Dan mag je echt stellen dat je een supervrouw bent die werk en privé gescheiden kan houden. Wij hebben respect voor je en willen je aan iedereen aanraden. Een topvrouw, met een gouden hart. Iemand die jou een bijzondere ceremonie kan geven net zoals je bij ons hebt gedaan. Lieve Georgette bedankt voor alles wat je gedaan hebt en ook hoe je onze 2 grote jongens bij de ceremonie hebt betrokken. Wij hebben een topdag gehad mede dankzij jou.

Lidy en Tom

Op 19 jan 2022

Als je trouwt is het uiteraard een dag om nooit te vergeten. Je wordt verbonden aan elkaar, spreekt je liefde uit en beloofd eeuwige trouw. Dat geldt voor ieder huwelijk. Wij waren er samen al heel snel over uit: wij zouden een ontspannen dag willen. Een dag met veel gelach en verbondenheid. Via via hoorden we van Georgette, hoe zij te werk gaat en we wisten al dat dit bij ons zou gaan passen. Tijdens de eerste kennismaking (twee uur kletsen en gezellig koffiedrinken) wisten we al direct; Georgette zou ons moeten gaan trouwen. De ceremonie was helemaal zoals wij hadden gehoopt, met veel gelach, een beetje huilen en mooie verhalen die zij via onze familie en vrienden had gekregen. Ze had dus goed geluisterd, heeft een groot empathisch vermogen en weet de belangrijkste punten te vertellen. Daarnaast weet ze van aanpakken, draait ze niet om dingen heen en belt wanneer ze je nodig heeft om snel dingen te regelen. Het belangrijkste vonden wij dat het een relaxte tijd was waarin Georgette ons heeft meegenomen en waarin wij onszelf konden zijn.

Nick en Melinne

Op 19 jan 2022

Op 15 oktober 2021 heeft Georgette ons getrouwd. Wij wilden heel graag een persoonlijk verhaal tijdens onze ceremonie, waarin wij – en onze gasten – ons in zouden herkennen en wat écht bij ons paste. In de zomer van 2020 zijn we via via bij Georgette terecht gekomen en hebben we kennis met haar gemaakt. Al vanaf het eerste moment voelden we een klik. Georgette is een vrolijke en gedreven trouwambtenaar, houdt van gezelligheid en had al snel in de gaten waar wij naar op zoek waren: een persoonlijke ceremonie waar ruimte was voor een lach (heel veel lachen) en een traan. Het was geweldig om samen met Georgette de ceremonie voor te bereiden en het voelde heel natuurlijk om, zo’n 8 weken voor de bruiloft, ons verhaal aan haar te doen. Ook was ze een sparringpartner voor ons als het nodig was. De ceremonie was in één woord fantastisch. Haar verhaal, gebaseerd op onze eigen verhalen én de verhalen van onze familie en vrienden, was zeer passend en de ceremonie vloog voorbij. We hadden ons geen betere BABS kunnen wensen en kunnen iedereen Georgette aanraden. Ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke dag!

Arjan

Op 18 jan 2022

Georgette heeft een perfecte invulling aan onze ceremonie gegeven. Tijdens het voorgesprek was er alle ruimte om te kiezen wat we wilden en door haar ervaring kon ze alle verschillende mogelijkheden goed voorleggen. We hadden geen betere trouwambtenaar kunnen wensen!

Corina voor Ron

Op 04 sep 2021

Toen ik op zoek was naar een BABS om ons aankomende 40 jarig huwelijk een speciaal tintje te geven tijdens onze vakantie in Groenlo kwam ik via internet terecht bij Georgette. Ik had een speciale wens, ik wilde niet " opnieuw" trouwen maar mijn gezin danken voor prachtige jaren i.v.m. met mijn huidige gezondheid. Zij kwam met het idee om een herinneringsakte te maken en stuurde mij een lijst met vragen waarop ik een verhaaltje heb geantwoord. Ondanks dat wij elkaar nooit hadden ontmoet ( wij wonen in Zuid Holland) was er een klik en toen zij 1 september op ons vakantieadres verscheen voelde dat heel vertrouwd. Zij heeft namens mij mijn complete gezin toegesproken en tot tranen geroerd. Het was mooi en leuk tegelijk een herinnering om nooit te vergeten.

Belma

Op 07 nov 2018

Deze fantastische vrouw heeft onze ceremonie heel emotioneel, vrolijk en liefdevol gemaakt. Precies zoals wij wouden! Heel erg bedankt voor alles!

Wim en Monique

Op 29 oct 2018

Some time before... na 16 en half jaar samen zijn besluiten we om te trouwen, in stilte met twee dochters als getuige. Met Kerst verstuurde we Kerstkaarten aan overige naaste familie en dierbare vrienden met een uitnodiging om "het leven te vieren met een feestje" en zo iedereen te verrassen met ons huwelijk. Wie had kunnen vermoeden dat "het leven vieren" zo'n andere betekenis zou krijgen. Maar dan krijgt Wim een hartstilstand, spannende dagen op de intensive care volgen, gelukkig komt hij er na een open hart operatie er weer volledig bovenop. Door alle omstandigheden komen we last minute via via bij Georgette terecht en vragen haar om als trouwambtenaar ons inmiddels gesloten huwelijk op een bijzondere manier aan te kondigen op ons feestje. En daar werkt Georgette graag aan mee want ondanks dat zij samen met haar man eigenlijk een weekendje weg heeft gepland heeft gaat ze vol overgave aan de gang voor ons "huwelijk". The day after...mailen we letterlijk het volgende aan Georgette...heerlijk nagenieten van een geslaagd feestje, vanmorgen gezellig met elkaar ontbeten maar eerst gisteravond nog tot middernacht op het balkon van de Brantsenzaal met alle overnachters de dag besproken. Tijdens het hoofdgerecht hebben zowel mijn broer, een vriend van Wim en mijn vader een woordje gesproken en vooral het laatste was erg emotioneel. Het klopte allemaal, de mensen die ons dierbaar zijn, de locatie, het weer en niet te vergeten klopte het met jou (en je hoorde er waren meer achterhoekers aanwezig, haha). Dankjewel Georgette voor jouw "speech" en je enthousiasme!! en ook dank aan jouw man voor de prachtige foto's! Het was zoals Mirjam mij net appte een dag met een gouden randje! En dat was de bedoeling! Lieve groeten, Wim en Monique

Michelle

Op 23 oct 2018

Lieve Georgette, Voordat ik Matthieu ten huwelijk had gevraagd; had ik jou stiekem al uitgekozen. Ik had jouw filmpje op fb gezien en dat jij de perfecte aanvulling als babs zou zijn, wist ik zeker. Toen ik Matthieu in mei 2016 had gevraagd zei hij "ja"!! Ik heb hem jouw filmpje op fb laten zien. Hij was weg van jou; hoe kon het ook anders. Wij hebben jou gemaild....WIJ GAAN TROUWEN!! En korte tijd later kwam jij op de fiets naar ons toe voor een kennismakingsgesprek. Vanaf dat moment veel gekletst via de app, mail en bij ons thuis. Een leuke tijd brak aan waarin wij toen al de nodige complimenten kregen van familie en vrienden. Die jij natuurlijk stiekem ging interviewen voor onze ceremonie. 15-07-17 Onze grote dag.... Je zag er prachtig uit, geheel aangepast aan onze wensen. Alles klopte op deze dag Prachtig weer, buiten trouwen met de voeten in het zand. De zee op de achtergrond. En onze lieve familie en vrienden. Tijdens de ceremonie hebben wij ontzettend gelachen; zo erg dat ik er kramp in mijn kaken van kreeg. Maar ik zag op een bepaald moment ook de kin van Matthieu trillen, want de mooie woorden kwamen echt binnen. Met recht een ceremonie met een lach en een traan en zooo persoonlijk. Lieve Georgette wij wensen jou alle goeds voor de toekomst. Liefs Matthieu en Michelle

Gerard en Esther

Op 18 oct 2018

Een ontspannen huwelijksceremonie, persoonlijk en vooral niet te formeel. Zo wilden wij het graag en zo ging het ook! Met behulp van Georgette is onze bruiloft een geslaagde dag geworden, waar wij met veel plezier op terug kijken. Nadat we contact hadden opgenomen met Georgette, heeft ze ons uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij haar thuis. Het werd meteen duidelijk dat Georgette een spontane, vlotte en nuchtere Achterhoekse dame is. Het klikte meteen en voor ons was het duidelijk; dit wordt onze ambtenaar. We hebben zelfs onze voorgenomen trouwdatum een weekje verschoven, omdat de datum die wij graag wilden, al vast stond voor een ander stel. Ongeveer anderhalve maand voor onze bruiloft kwam Georgette een avond bij ons thuis om ‘de dag’ door te nemen en om ons beter te leren kennen. Door bij ons thuis af te spreken, kreeg Georgette een indruk van ons huis en van wie wij zijn. Na deze avond hebben wij afzonderlijk van elkaar nog een aantal vragen beantwoord, zodat Georgette de ceremonie kon voorbereiden. De ceremonie was zoals wij graag wilden; persoonlijk en niet te formeel. Georgette vertelde veel leuke verhalen en anekdotes, die ze via onze familie en vrienden te weten was gekomen. Op de foto’s van de ceremonie zijn veel lachende gasten en een lachend bruidspaar te zien. Hieruit blijkt dat de humor er in zat! En dat zorgde voor een ontspannen sfeer. Georgette maakt de ceremonie persoonlijk en door toevoeging van allemaal kleine ‘extraatjes’ maakte ze onze trouwdag compleet!

Miranda en Gerben

Op 24 sep 2018

Na 18 jaar samen zijn, en inmiddels een gelukkig gezin met 2 kinderen, wilden we weleens een feest(je) geven. Omdat Gerben en de kinderen het tijd vonden dat mama Miranda ook dezelfde achternaam zou krijgen hebben we maar groot uitgepakt en een heuse bruiloft gevierd. Onze locatie voor de dag was hotel Woodbrooke Barchem. Via Woodbrooke zijn we in contact gekomen met Georgette. We zijn op een avond bij haar geweest en de klik was er, het voelde gelijk vertrouwd. Op een gezellige avond bij ons thuis aan de keukentafel hebben we lang gesproken met Georgette over onszelf en over de kinderen. De kinderen werden op een hele leuke manier betrokken bij de voorbereidingen. Ze hebben zelfs tot de ceremonie een geheim moeten bewaren. En dat hebben ze heel knap niet verklapt voor die tijd. Aan onze familie en vrienden heeft Georgette vooraf ook nog een aantal vragen over ons gesteld. Wij hebben ons dan ook met de voorbereidingen geen moment zorgen gemaakt over de ceremonie. Bij Georgette is het in goede handen en door haar enthousiasme stelde ze ons gerust. Onze ceremonie vond plaats in een kleine boskapel behorende bij Woodbrooke op de Lochemse Berg in Barchem. Familie, vrienden en Georgette stonden ons bij de kapel op te wachten toen wij met ons gezin met de auto kwamen aan rijden. De ceremonie was voor ons heel speciaal en persoonlijk. Heel leuk om de reacties over elkaar terug te horen en de reacties van de familie en vrienden. We hebben veel gelachen. Het geheim van de kinderen was dat onze zoon tijdens de ceremonie snoepjes mocht uitdelen aan alle kinderen en dat Sofie samen met Georgette de trouwbelofte mocht voorlezen. Je kunt je voorstellen dat er op zo’n moment een traantje gelaten is. De kinderen hebben zelf op een ‘echte’ kinderakte hun handtekening gezet. Voor ons betekende het heel veel op de manier hoe de kinderen bij de ceremonie zijn betrokken. De sfeer was heel ontspannen, precies zoals wij het hadden voorgesteld. We hebben dan ook na de ceremonie geproost met (kinder)champagne op veel liefde en geluk voor de toekomst. Zoals Georgette het mooi omschreven heeft: “Ik vond het een feestje om dit met jullie te delen”. Voor ons geldt hetzelfde: “Het was een feest om dit met Georgette te delen”. Dank je wel lieve Georgette.

Lyanne en Martin

Op 04 sep 2018

Zoals alles in je leven gaat met een lach en een traan is ook onze trouwdag niet anders verlopen. Hoe vaak heb ik hardop gezegd 'als het maar geen 35 graden wordt'. Ik heb mijn zin gekregen, het regende de hele dag. Maar dankzij onze fijne familie en vrienden, dankzij de inzet van Mike en zijn team van de strandlodge en zeker ook dankzij het vanaf het eerste telefoontje aanwezige enthousiasme van de warmste trouwambtenaar ooit is onze trouwdag helemaal geworden zoals we hoopten. Kleine details, adviezen en een luisteren oor hebben ons geholpen om zo dicht mogelijk te komen bij onze wensen. Dat onze vier prachtige dochters op deze manier bij de ceremonie werden betrokken was een prachtig geschenk. Knus, warm, een tikkeltje gek en oprecht zo hebben we je ervaren. De juiste snaar weten te raken, een speech overnemen en het zelf niet helemaal droog kunnen houden, zichtbaar genieten van de liefdevolle momenten op onze dag. Georgette heel erg bedankt voor je onvergetelijke bijdrage en blijf genieten van alle gelukkige mensen die je in dit vak nog zult tegen komen. Met vriendelijke groet, Lyanne en Martin

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation