Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Trouwen in het buitenland wie wil dat niet

Wie denkt era f en toe niet aan? Trouwen op een tropisch strand, met de blote voeten in het zand en een kleurrijke cocktail in je handen om te toosten? Of op een besneeuwde piste met een winter wit decor als achtergrond. Trouwen in het buitenland is voor velen een droom.

Trouwen in het buitenland wie wil dat niet

Maak je dromen waar


En het is een droom die echt waargemaakt kan worden! Zeker met de huidige mogelijkheden om te trouwen. Het vraagt misschien iets meer regelwerk dan trouwen in je eigen woonplaats, maar dan trouw je ook echt op een waanzinnig mooi plekje.

Wat moet je doen?


Denk je erover om elkaar het jawoord te geven in het buitenland, dichtbij of ver weg? Voor ieder land gelden andere regels, maar de basis is overall het zelfde. Lees op de website van de Rijksoverheid of het Ministerie van Buitenlandse Zaken wat je allemaal moet regelen. Zij kunnen je alle informatie geven.

Professionele hulp


Vind je het toch nog lastig om het zelf te regelen of zie je op tegen de taalproblemen die kunnen ontstaan, dan kun je organisatie voor het huwelijk in het buitenland ook samen doen met een weddingplanner of reisbureau.  Zij kennen de weg, de taal, de mogelijkheden en de regels.

Marion van Zutphen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation