Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Emotionele openingsdans door bruidegom zonder benen

De 25-jarige Nathan Stephens heeft zijn kersverse bruid Charlene Beard de bruiloft van haar dromen gegeven. Ondanks dat Nathan zijn beide benen verloor na een treinongeval op jonge leeftijd, oefende het koppel acht maanden lang in hun woonkamer om hun gasten te verrassen met de meest emotionele openingsdans die ze ooit gezien hebben.

Traditionele openingsdans

Nathan, die zowel in 2008 als in 2012 deelnam aan de Paralympische spelen, verloor beide benen toen hij amper negen was. Toen hij zijn vrouw ten huwelijk vroeg, beloofde hij haar echter een traditionele openingsdans te schenken op hun bruiloft.

Toepasselijk nummer

Zo gezegd zo gedaan. Na maanden lang hard oefenen in de woonkamer, liet het kersverse bruidspaar alle gasten versteld staan toen ze samen de openingsdans inzetten. Als nummer kozen ze voor het toepasselijke 'I Won't Give Up' van Jason Mraz.

Bijzonder zenuwachtig voor het emotionele moment!

De bruidegom vertelde aan The Daily Mail: 'Ik had mijn prothesen in geen jaren meer gedragen. De meeste gasten hadden me zelfs nog nooit uit mijn rolstoel gezien. We wisten dat het een spectaculaire manier zou zijn om de avond te openen.'

Intussen draaide zijn hart overuren: 'Ik was zenuwachtiger dan tijdens mijn deelname aan de Spelen. Maar we hadden zo hard geoefend dat het ging zoals we gedroomd hadden.'

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation