Zo betrek je jullie hond bij de bruiloft

We zijn allemaal wel eens gesmolten van die schattige filmpjes waarin een hond het kussentje met de trouwringen brengt, maar er zijn nog veel meer manieren om jullie huisdier te betrekken bij de bruiloft. Of je nou een hond, kat, vogel, reptiel of varken hebt; voor iedereen is een mooie rol weggelegd.
hond bruiloft

Samen naar het altaar lopen


Trek je hond of kat een schattig pakje aan en loop samen met je huisdier naar het altaar. Als je huisdier een absolute hekel eraan heeft om aangekleed te worden, kies dan voor alleen een vlinderstrikje. Je kunt ook kiezen voor een mooie halsband met diamantjes of een bloemenkrans om z’n hals.

hond betrekken bruiloft

Met huisdier op de trouwfoto


Als jullie je huisdier meenemen naar de bruiloft, kan een mooie foto met je kleine vriendje niet ontbreken. Dit betekent echter niet dat je samen op de foto hoeft, je huisdier kan ook alleen op de foto worden gezet. Bijvoorbeeld naar het bruidsboeket of op de sleep van je trouwjurk. Of op de achterbank van de trouwauto. Je kunt allerlei leuke plekken verzinnen op een bruiloft!

hond bruiloft taak

Trouwringen laten brengen door je huisdier


Je huisdier kan ook jullie ringdrager zijn. Leer je hond om een kussentje of doosje vast te houden waar de ringen aan vast zitten. Bij een kat kan je de ringen om zijn halsbandje doen. Zorg wel dat je iemand hebt die samen met je kat het altaar afloopt.

kat betrekken bruiloft

Huisdier ter ondersteuning


Een bruiloft kan best spannend zijn en naast het feit dat je hele leuke foto’s krijgt met je huisdier kan hij ook fungeren als steun en toeverlaat. Nog even een peptalk en een dikke knuffel van je kleine vriendje en je bent helemaal klaar voor de grote dag. Neem je huisdier mee tijdens het aankleden en optutten, je zal merken dat je een stuk rustiger wordt met je trouwe viervoeter in de buurt. Weet wel waar je aan begint; houdt je huisdier niet van drukte en veel mensen, kies dan voor hem en laat hem lekker bij een oppasadresje.
Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation