Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen in Luik | Burgerzaken, huwelijksdienst & trouwlocaties

Luik is een sfeervolle plek om te trouwen. Willen jullie elkaar het jawoord geven in Luik, lees dan snel verder voor alle informatie zodat je goed voorbereid bent.

Eerst huwelijk aanmelden bij het e-loket met je identiteitskaart

Om jullie huwelijk aan te melden, ga je naar de site van de gemeente Luik. Daar kun je bij het e-loket inloggen met je identiteitskaart. Op deze manier krijg je toegang tot het systeem.


Ga naar Huwelijk aanmelden bij het e-loket


Online of via e-mail afspraak maken voor jullie trouwdatum

Om een concrete afspraak te maken voor jullie trouwdatum, kun je online via deze link een afspraak maken. Het is ook mogelijk de gemeente Luik te mailen met jullie verzoek. Zet dan duidelijk in de mail je naam, nationaal nummer en telefoonnummer en dat je een afspraak wil maken voor jullie trouwdatum te plannen.


Mail naar mariages@liege.be voor jullie trouwdatum


Op welke dagen kun je trouwen in Luik?

Je kunt in Luik trouwen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op de site van de gemeente staan de tijdstippen dat het mogelijk is om elkaar het jawoord te geven. Dit is natuurlijk alleen mogelijk op afspraak.


Lees meer over Trouwdagen en tijden in Luik


Vind een buurtgemeentehuis in Luik bij jou in de buurt

Op de site van de gemeente Luik staat een overzicht van de buurtgemeentehuizen in deze stad. Zo kun je een buurtgemeentehuis kiezen dat bij jou in de buurt is gevestigd. Lekker handig!


Vind een Buurtgemeentehuis in Luik bij jou in de buurt


Trouwlocaties Luik

Wil je trouwen in Luik, denk dan eens aan deze vier locaties. Van der Valk Hotel Liège Congres heeft twee mooie zalen. Vanuit de Sky-Bar kijk je uit over de hele stad. L'Alcazar is een restaurant met een Oosterse sfeer; een bijzondere en sfeervolle locatie om jullie huwelijk te vieren. L’Espace Georges Truffaut is dé plek voor theaters en concerten, maar ook voor een groots huwelijksfeest. Palais des Congrès tot slot ligt pal aan de Maas; op de site kun je een virtuele rondleiding volgen voor een goede indruk.
Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation