De mooiste dag van jullie leven

Natuurlijk wil je van de mooiste dag van jullie leven professionele foto’s laten maken en die in een trouwalbum plaatsen, of zelfs jullie mooiste trouwfoto als schilderij aan de muur hangen, zodat je er ook later nog vaak naar kan kijken. Om herinneringen op te halen, na te genieten en om al die lieve mensen die erbij waren op jullie trouwdag terug te zien.

Bruidsfoto’s en techniek


Bij trouwfoto’s denk je natuurlijk al snel aan een trouwalbum. Dat was tot voor kort ook gebruikelijk. Dankzij de techniek is er echter zoveel meer mogelijk. Zo kunnen jullie foto’s op een iPad, hoort een versie op DVD er gewoon bij en kan de digitale versie van jullie trouwalbum ook op een iPad/iPhone worden bekeken. Vraag je bruidsfotograaf naar wat er allemaal mogelijk is.

Jullie specialist voor één dag


Niet elke fotograaf is een goede bruidsfotograaf. Wil je het mooiste resultaat kies dan voor een ervaren bruidsfotograaf als jullie specialist voor één dag. Begin ruim van tevoren aan de selectie, bekijk gemaakt werk, vertel wat jullie wensen zijn en overtuig je ervan dat er een klik is.

Geposeerd of natuurlijk?


Smaken verschillen. Dat geldt ook voor hoe jullie de trouwfoto’s willen hebben. Moeten jullie en de gasten echt poseren of mag het allemaal wat losser en natuurlijker? Willen jullie dat alleen overdag foto’s worden gemaakt of ’s avonds ook? Moet de fotograaf zich houden aan de fotolocaties op de afgesproken fotomomenten of mag hij tussendoor ook bijzondere momenten vastleggen? Het zijn allemaal vragen waarover je goed moet nadenken en die je goed met de fotograaf moet afspreken, ook wat de kosten betreft.

Op jullie gemak


Samen poseren voor de fotograaf gaat niet iedereen even goed af. Helemaal niet als het allemaal wat intiemer wordt. Daarom is het belangrijk om vooraf enkele proeffoto’s te maken. Dan wennen jullie aan het poseren en de aanwijzingen van de fotograaf en went de fotograaf aan jullie. Dat zorgt voor fotomomenten op jullie trouwdag waarbij jullie je op je gemak voelen en trouwfoto’s die echt en natuurlijk zijn.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation