Peggy Laugs Fotografie Yes I do too, "I will travel the world with and for you"

Peggy Laugs Fotografie Peggy Laugs Fotografie
5 5 (1 beoordeling)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Holstraat 21
6231 AB Meerssen

Jullie mooiste dag wordt mijn grootste uitdaging.

jullie trouwdag zal er een worden om nooit te vergeten, maanden soms zelfs jaren zijn jullie bezig geweest met alle voorbereidingen voor die mooie dag. De dag zelf zal aan jullie voorbij vliegen, vanuit passie, en creatieve gedachte, zal ik jullie verhaal vertellen met foto's . De meest waardevolle momenten  leg ik vast en jullie herbeleven dat unieke gevoel later nog. 

Zoeken jullie een Positieve, enthousiaste, eerlijke, professionele fotograaf die zichzelf is, inspiratie haalt uit de liefde, passie, gezelligheid en humor en oog voor detail heeft, dan hebben jullie mij gevonden; Hi! ik ben Peggy Laugs, ik vind het heerlijk om te reizen en mooie plekken te bezoeken maar het meest speciale aan mijn werk als fotograaf is het ontmoeten van nieuwe mensen wereldwijd, luisteren en leren van hun verhalen.

Mijn stijl is romantisch en journalistiek, ik ben altijd op zoek naar unieke beelden, en wil jullie zo min mogelijk laten poseren, ik streef er naar  om een ongedwongen en ontspannen sfeer te creëren en de foto's zo spontaan mogelijk te houden. Het liefst werk ik met natuurlijk licht. Ik heb een aantal internationale awards gewonnen. 

Het maakt mij niet uit waar of op welke locatie jullie elkaar het ja-woord geven, ik werk door heel Nederland en in het buitenland. Yes I do too, "I will travel the world with and for you", liefde is er namelijk overal. En of dat nu een love shoot, pre wedding, wedding, of after wedding is, "Het is jullie feestje"; Samen maken we de herinnering, het enige dat ertussen staat is de camera. Ik fotografeer vanuit passie en creatieve gedachte, maar handel vanuit mijn hart en gevoel. 

Wanneer jullie vragen hebben neem gerust vrijblijvend contact met mij op. We plannen een kennismaking en van daaruit worden jullie wensen besproken. 

 

Bekijk website
+3 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Isy

Op 19 sep 2018

Wat een prachtige foto's

Schrijf hier jouw beoordeling

Ontdek meer:
www.peggylaugsfotografie.nl

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation