Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Via deze sites scoor je hét huwelijkscadeau

Goede vrienden van jullie gaan trouwen en je wil het perfecte cadeau voor hun kopen, maar dat is nog niet zo gemakkelijk als je in eerste instantie dacht. Echt inspiratie opdoen lukt je nog niet, want je weet nog niet in welke richting je moet zoeken. Deze sites kunnen je helpen!

Vind je huwelijkscadeau op Bol.com

We houden van Bol! Bol.com heeft een speciale ‘afdeling’ voor huwelijkscadeaus. Heerlijk, want zo hoef je zelf niet meer na te denken over cadeaus. Ze hebben pagina’s vol met inspiratie en altijd wel iets dat precies bij jouw vrienden past. Zijn ze al zwanger? Dan kan je alvast iets leuks uitzoeken voor de babykamer. Kom je er écht niet uit, dan is een cadeaukaart altijd nog een optie, zodat ze zelf iets uit kunnen kiezen. Een echt cadeau is natuurlijk wel leuker!

Huwelijkscadeaus op Amazom.com

Misschien niet de eerste site waar je aan denkt als je op zoek bent naar een leuk huwelijkscadeau, maar oh my! Wat heeft Amazon.com een heleboel leuke spulletjes. Zoek op ‘wedding gifts’ en je krijgt direct een enorme waslijst met cadeautjes. De categorieën lopen ver uiteen, wat betekent dat je eindeloos kunt scrollen, maar ook als je al een ideetje hebt kun je verder zoeken op die bepaalde categorie. Bijvoorbeeld keukenspulletjes of woonkamerinspiratie. De huwelijkscadeautjes van Amazon zijn vooral schattige hebbedingetjes of kunstige voorwerpen. Je raakt in elk geval voldoende geïnspireerd!

Huwelijkscadeautjes van Fonq.nl

Fonq is, ondanks de eigenzinnige radioreclames, een geweldige webwinkel om een huwelijkscadeautje te scoren. Ze hebben niet alleen een top tien huwelijkscadeaus, waarin je vooral schattige liefdesitems vindt, maar ook een ‘gift finder’ waarmee je super gericht kunt zoeken naar een geschikt cadeau. Je kunt ook je budget aangeven (handig!) en aangeven voor wat voor een soort type persoon je een cadeau zoekt, bijvoorbeeld een beauty queen of een bbq-chef. Wat ons betreft is Fonq de winnaar!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation