Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Lemon Wedding Theme

Lemon, geen kleur die kan tippen aan het zomerse en frisse geel. De kleur staat voor fris, intellect, optimisme, kennis, wijsheid en geestelijke ontwikkeling. Maar bovenal ziet het er simpelweg heel mooi uit wanneer je lemon (of geel) als themakleur voor je bruiloft gebruikt.

Een zomerse uitnodiging

De zon gaat al schijnen als bij de gasten een gele uitnodiging op de deurmat valt met hierin natuurlijk de themakleur en passende dresscode vermeld. Niet alleen jullie, maar ook alle gasten kunnen zich gaan voorbereiden op een zomers getint feestje. Vanzelfsprekend laat je in de diverse bruiloftsuitingen de kleur terugkomen.

De bruidsjurk

Een knalgele bruidsjurk vind je misschien een beetje veel van het goede, maar een pastelgele jurk kan prima. Wil je het iets subtieler, dan is het een leuk idee om bijvoorbeeld een gele polscorsage te dragen. Jouw bruidegom draagt dan natuurlijk een gele stropdas en gele sokken.

The Finishing Touch

Bloemen, trouwauto, kleding van de bruidsmeisjes en parasols zien er fris en fleurig uit. Citroenen, waarin een naamkaartje is gestoken, wijzen de gasten de weg naar hun tafel bij het diner. En wie wil er nou niet zijn tanden zetten in een heerlijke zoete, gele rijk gedecoreerde bruidstaart?

Pinterest

Kijk snel op onze Pinterest pagina voor meer inspirerende lemon ideeën!

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation