Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Huwelijk op luchthaven

De Amerikaanse marinier Dylan en zijn verloofde Madison, die bijna een jaar lang heel van elkaar verwijderd waren, zijn eergisteren getrouwd op de luchthaven van Reno-Tahoe in de staat Nevada. De twee besloten niet langer te willen wachten en trouwden een half uurtje nadat de man terugkeerde uit Syrië.

In bruidsjurk op de luchthaven

Voor de twee geliefden is het hele idee begonnen als een grap. Madison vertelt aan CNN: 'Dylan vroeg me wat ik zou aantrekken als ik hem op kwam pikken van de luchthaven en toen zei mijn vader al lachend dat ik mijn trouwjurk wel kon dragen.’ De Internationale luchthaven van Reno-Tahoe bleek toevallig nog beschikbaar te zijn en zo werd de grap plotseling realiteit.

Niet langer wachten met jawoord

Dylan en Madison hadden oorspronkelijk hun huwelijk voor begin 2013 gepland, maar toen hij onverwacht werd uitgezonden naar het Midden-Oosten, vielen de plannen in het water. Toen hij na bijna 11 maanden eindelijk zes dagen met verlof mocht, besloten de twee dan ook niet langer te wachten. Een half uur na de landing stond Dylan voor het altaar. Het stel trouwde maandag rond middernacht.

Een bruidstaart en bubbels

De luchthaven deed er nog een schepje bovenop. De hal waarin de ceremonie plaats vond werd versierd en achteraf was er een receptie met een dj en taart. Verschillende lokale bedrijven sponsorden het huwelijk zodat het ze aan niets ontbrak.

Vliegmaatschappij United Airlines zorgde er zelfs voor dat Dylans vluchten voorrang kregen bij opstijgen en landen zodat de man zijn huwelijk niet zou missen.

Bron: ad.nl

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation