Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

‘Boer zoekt vrouw’ Martin vraagt Wilma ten huwelijk

En weer gaan de huwelijksklokken luiden voor een ‘Boer zoekt vrouw’ huwelijk. Martin heeft zijn Wilma bovenop een bergtop ten huwelijk gevraagd tijdens hun vakantie in Frankrijk. Martin speculeert hier al enig tijd over, inmiddels heeft hij daad bij woord gevoegd.

Ja, ik wil!

Het stel verbleef na de Alpes d’HuZes nog een paar dagen langer in Frankrijk. Op een bergtop in de buurt van de Alpes d’Huez deed Martin zijn huwelijksaanzoek. Wilma reageerde volmondig met ‘Ja natuurlijk, heel graag!’

Kinderen zijn blij met het huwelijk

De kinderen van zowel Martin als Wilma vinden het allemaal heel leuk dat hun ouders met elkaar gaan trouwen. ‘Daarbij keken ze er ook niet echt van op, want ze hadden al wel zoiets zien aankomen’, vertelt Wilma.

Een bijzonder moment

Het moment van het huwelijksaanzoek bleek nog eens extra bijzonder, omdat het op die dag precies een jaar geleden was dat Martin de brieven doornam en Wilma voor het eerst op een foto zag.

Bruiloft dit najaar

Dit najaar zal de bruiloft plaatsvinden. En dan? Wilma: ‘Daarna trek ik bij Martin in. Heel traditioneel, eerst trouwen en dan bij elkaar wonen.’

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation