Welke.nl

Laatste artikelen

Laat je inspireren

Trouwen in de buitenlucht? Vind hier de mooiste locaties

Trouwen in de buitenlucht betekent natuurlijk niet dat je geen dak boven je hoofd hebt tijdens de gehele bruiloft. Meestal vindt de plechtigheid buiten plaats en kunnen de gasten ook naar binnen zodra het wat frisser wordt of wanneer bijvoorbeeld onverhoopt het weer omslaat. Binnen is dan de zaal uiteraard geheel aangekleed en klaar voor ontvangst van de gasten. Party on!

Droom jij van je eigen foodtruck? (voor op bruiloften)

Foodtrucks zijn hip. AVROTROS start er binnenkort zelfs een tv-programma over: in ‘FoodTruck Gezocht’ worden Nederlanders gevolgd die aan het begin van hun foodtruck-avontuur staan. Meld je nu aan en laat je inspireren...

Maximaal effect bruiloft decoratie, minimaal kosten: lichtjes!

Wil je een maximaal effect, maar heb je een minimaal budget? Ga voor sfeervolle lichtjes om jouw bruiloftslocatie in een sprookjesachtige setting te brengen.

De pre-baby bucketlist volgens kersverse moeders

Het leven met een pasgeboren baby is druk, dat hoeft niemand je te vertellen. Hoewel ze dolgelukkig zijn met hun kindje, zouden deze kersverse moeders hun pre-babytijd toch anders aangepakt hebben. Op de eerste plaats zouden ze meer genieten. Lees hier hun tips en doe er je voordeel mee voordat jouw kleine wolkje is geboren!

Geweldig entertainment voor de bruiloftsgasten

Je ontkomt er niet aan: op elke bruiloft is er wel een moment waarop de bruiloftsgasten even niets te doen hebben. Elk bruidspaar heeft een ontzettend druk schema, maar de gasten zullen af en toe een poosje moeten wachten. Deze saaie momentjes voor de bruiloftsgasten kan je echter heel gemakkelijk super leuk maken. Check het hier!

Trouwen op een boot of rederij is fantastisch!

Op zoek naar trouwlocaties op een boot of rederij? Via Trouwen.nl kan je heel gemakkelijk de mooiste locaties op of nabij het water vinden. Ook al zoek je alleen een mooi uitzicht, via onze website vind je het grootste aanbod van trouwen op een rederij!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation