Laatste artikelen

Laat je inspireren
Waarom een (professionele) weddingplanner?

Waarom een (professionele) weddingplanner?

We weten heus dat een weddingplanner voor sommigen te duur is. Soms lijkt het onnodig en je kunt ook een goede vriendin vragen om deze taak op zich te nemen. Een ideale uitkomst, toch? Niet altijd! Lees hier onze tips en de voordelen van een professionele weddingplanner.

Burgerlijk huwelijk

Burgerlijk huwelijk

Een burgerlijk huwelijk is een verbond tussen een man en een vrouw of tussen twee personen van hetzelfde geslacht dat bij wet is geregeld. Het burgerlijk huwelijk wordt als voltrokken en rechtsgeldig beschouwd als het paar ten overstaan van een trouwambtenaar elkaar het jawoord heeft gegeven en de huwelijksakte door het paar, de getuigen en de trouwambtenaar is getekend.

High tea catering aan huis

High tea catering aan huis

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je graag een gezellige dag met je vriendinnen doorbrengen? Kies dan voor high tea catering aan huis. Super gemakkelijk, super gezellig en bovendien hoef je niks te regelen, te kopen of op te ruimen na de tijd!

Voor- en nadelen trouwpak huren

Voor- en nadelen trouwpak huren

Voor sommigen is het voordeliger of handiger om te kiezen voor een trouwpak huren in plaats van kopen.

Welk bruidskapsel past bij mij?

Welk bruidskapsel past bij mij?

Je bent vast en zeker al een tijdje bezig met het voorbereiden van je bruiloft sinds je een poosje weet dat je gaat trouwen. En je hebt vast al eens gekeken naar de vele mooie jurken, accessoires en kapsels. Een bruidskapsel is altijd mooi en je kunt zien dat er veel zorg in is gestoken.

Trouwpak scoren voor beginners

Trouwpak scoren voor beginners

Ga je voor het eerst trouwen en ben je nieuw met het hele bruidegom-gebeuren? Dan kan je vast een paar tips gebruiken over het aanschaffen of huren van een trouwpak. Neem er de tijd voor, want een trouwpak is voor de bruidegom net zo belangrijk als de jurk voor de bruid!

Aan het laden...

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation