Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Trouwjurken met kant zijn wederom hot dit jaar

Wat zoek jij in jouw ultieme droomjurk? Dit jaar zijn trouwjurken met kant weer helemaal in de mode. Krijg je een ouderwets idee bij het woord ‘kant’? Think again, want kant kan een jurk juist heel erg sexy en chique maken. Kijk maar eens naar deze voorbeelden!

Trouwjurken met kant


Er bestaan heel veel verschillende modellen trouwjurken waarin kant is verwerkt, dat hoeven wij je niet te vertellen. Daarom is het verstandig om eerst eens te kijken naar het model jurk dat mooi bij je lichaam past. Daarna kun je kijken naar een trouwjurk met kant. Wil je bijvoorbeeld alleen een sleep van kant? Of je mouwtjes of een kraagje van kant? Dan moet je dus al voor een jurk gaan die deze elementen überhaupt heeft.

Trouwjurk met mouwen van kant


Een gewild item dit jaar is de trouwjurk met kanten mouwtjes. Oudbollig? Integendeel! Vintage, noemen we dat. En vintage is weer helemaal in. Met kanten mouwtjes kan je de optische illusie wekken dat je een redelijk blote jurk aan hebt, terwijl je armen en hals gewoon bedekt zijn. Deze look is sexy, maar ook echt chique en heeft veel klasse en stijl.

Baljurk met kant


Ook de baljurk zien we veel het komende jaar. Voor bruidjes die van een dramatische verschijning houden en graag indruk maken op hun publiek is een baljurk helemaal je-van-het. Voeg daar nog een beetje kant aan toe en je hebt alle aandacht.

Mouwloze kanten trouwjurk


Wat we veel vaker zien dan de trouwjurk met kanten mouwtjes, is de mouwloze jurk met hoge hals. Het is ten slotte de lente- en zomercollectie, dus een beetje frisse look mag best! De rok is bij deze jurken vaak van kant gemaakt en bestaat uit meerdere lagen. We kunnen niet anders zeggen dan dat het geweldig eruit ziet. Konden we maar elk jaar een trouwjurk dragen!

Trouwjurk met kant en tule


Ook adembenemend mooi en heel erg gewild dit jaar is de trouwjurk met wijd uitlopende rok van tule. Zo ook de Sydney Topper en de Ricarda-jurk van Watters, of de prachtige, vrolijke Carmel Gown - jurk van hetzelfde merk. Zeg nou zelf, zou je ook niet zo’n trouwjurk willen hebben?

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation