De zoektocht naar jouw bruidsjurk...

Als bruid wil je stralen op je bruiloft! En natuurlijk vorm jij, samen met de bruidegom, het stralende middelpunt van de dag. Een goede huidverzorging, de juiste schoenen, passende accessoires en het perfecte bruidskapsel zijn onmisbaar, maar jouw bruidsjurk is en blijft het belangrijkste! De zoektocht naar jouw droomjurk is dan ook een hele happening op zich.

De zoektocht naar jouw bruidsjurk...

Soort bruiloft


Bruiloft.nl helpt je op weg en licht graag een tipje van de sluier op. Bedenk, voordat je op zoek gaat hoe jullie de trouwdag willen invullen, wat de wensen zijn voor de bruidsjurk en wat je vooral niet wilt. Er is namelijk veel, heel veel mogelijk en de keuze lijkt haast onbeperkt.

Neem de tijd!


Bepaal vooraf welke bruidshuizen je wilt bezoeken, maar bezoek er niet meer dan twee of drie. Het aanbod wordt anders veel te groot en onoverzichtelijk. Een keuze gemaakt? Plan de afspraken met de bruidswinkels dan vroegtijdig in. Neem er de tijd voor en maak er vooral ook een gezellige dag van samen met de mensen waarbij je jezelf prettig voelt.

De professional geeft advies


Het is prettig om te weten wat je wilt, maar pin jezelf er niet teveel op vast. Een goede verkoopster zal jouw wensen kunnen inventariseren en vertalen naar de perfecte bruidsjurk. Laat je inspireren en sta open voor advies.

De wereld van de bruidsmode


Wij nemen je mee op reis in de wereld van de bruidsmode. Laat je inspireren door de adviezen, tips en schitterende foto’s van de professionals in de bruidsmode en neem een kijkje op hun eigen website.

Marion van Zutphen
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation