Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Mooie en goed passende bruidslingerie vormen de belangrijkste...

Mooie en goed passende bruidslingerie vormen de belangrijkste basis onder de bruidsjurk. Onzichtbaar voor de buitenwereld, maar onmisbaar voor een perfecte look en uitstraling. Het is een essentieel onderdeel van jouw bruidsoutfit. Belangrijk dus om hier goed bij stil te staan. Bij het uitzoeken en passen van de bruidslingerie is deskundig advies van groot belang. In de betere lingeriezaken kun je heel goed terecht voor een vakkundig advies.

Mooie en goed passende bruidslingerie vormen de belangrijkste...

Waar let je op bij bruidslingerie?

Let op de kleur, het materiaal en de pasvorm. Voor bruidslingerie is het extra belangrijk om je maten goed op te laten meten. Goede bruidslingerie zit als een tweede huid, voel je niet, knelt nergens en laat je figuur er op haar best uitzien.

Welke stijl?

De lingerie moet passen bij de stijl van de bruidsjurk. Een jurk met een laag rugdecolleté vraagt bijvoorbeeld een hele andere bh dan een jurk met een halterlijn. Strings zijn sexy en goed onder een strakke bruidsjurk te dragen, minder charmant is het onder een wijde rok. Een tailleslip corrigeert en ondersteunt weer beter bij een grotere maat.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation