Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwjurk shoppen!

Yay! Dat is het aller- aller- aller-leukste aan het hele trouwgebeuren! Je mag een prachtige Assepoesterjurk uitzoeken en je zult je als een prinses voelen terwijl je tientallen prachtige jurken past op zoek naar die ene perfecte trouwjurk. Feit is alleen dat je nog nooit aan trouwjurk-shoppen hebt gedaan, dus hoe pak je het aan?

Wie meenemen trouwjurken shoppen?

Gelukkig hebben wij wel enige ervaring en kennis van trouwjurk-shoppen. Om te beginnen is het handig om te beslissen of je iemand mee wilt nemen en zo ja, wie dan? Sommige bruiden gaan liever alleen op zoek naar hun trouwjurk. Ze willen geen bemoeienis of willen niet dat iemand hun trouwjurk al ziet voor de grote dag. Andere bruiden nemen hordes andere vrouwen mee – niet altijd handig. Want elke vrouw heeft een mening en helemaal wanneer het op de trouwjurk aankomt!

Eén vrouw die je altijd mee zou moeten nemen bij het uitzoeken van je trouwjurk is je moeder

Het is een heel mooi en soms ook emotioneel moment wanneer je moeder je voor de eerste keer in een trouwjurk ziet. Ook eventuele zussen en je beste vriendinnen horen bij dit moment. Met dit groepje zit je al snel aan een aantal personen om te gaan trouwjurk-shoppen. Mensen die erg dicht bij je staan zullen altijd een eerlijke mening geven en kijken welke jurk jou het beste staat.

Wat meenemen met trouwjurken shoppen?

Naast het meenemen van personen is het handig om een magazine mee te nemen of foto’s te printen van jurken die je heel mooi vindt of juist erg lelijk. Omcirkel de trouwjurk die je mooi vindt of misschien delen van de jurk die je graag zou willen terugzien in je eigen trouwjurk. Doorkruis ook de jurken of onderdelen van jurken die je echt niet wil zien in je eigen trouwjurk. Neem dit magazine of de printjes mee naar de winkel en bespreek je wensen en voorkeuren met het personeel. Zij weten als geen ander wat er in de winkel hangt en kunnen waarschijnlijk zo een aantal droomjurken eruit pikken. Wat er dan nog overblijft is jurken passen en je hebt waarschijnlijk op je eerste zoektocht je perfecte trouwjurk gevonden Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation