Trouwfoto’s verloren? Dit is de oplossing!

Je wenst het niemand toe, maar het kan natuurlijk altijd eens mis gaan. Het verliezen van je trouwfoto’s is op z’n zachts gezegd ontzettend vervelend. Geen mooie foto’s met sentiment en van hoge kwaliteit, geen prachtig fotoalbum... Gelukkig zijn er manieren om toch nog een mooi trouwalbum van jullie trouwdag te maken.


Trouwfoto’s na de bruiloft


De bruiloft kan je niet meer overdoen, maar de foto’s natuurlijk wel. Je hebt je trouwjurk nog steeds en je man heeft zijn trouwpak ook nog. Trek je trouwkleding weer aan en laat nieuwe foto’s maken. Je krijgt weliswaar geen fotoverslag van je trouwdag, maar je hebt wel prachtige trouwfoto’s waar de liefde vanaf straalt en op een speciale locatie.

Verloren trouwfoto’s terughalen


Een bruidsstel dat hun trouwfoto’s verloor, heeft op een prachtige manier een oplossing gevonden om de schade enigszins te herstellen. De originele foto’s komen niet meer terug, dus ze besloten om nieuwe trouwfoto’s te maken op elke mooie plek waar ze komen. Van festival tot boven op de berg op vakantie. Dat zorgt voor een prachtige setting, ideaal voor trouwfoto’s. Overal waar ze gaan, nemen ze hun trouwkleding mee. Zo zijn ze altijd klaar voor een nieuwe trouwfoto! Door deze creatieve oplossing creëren ze langzaamaan hun eigen, bijzondere trouwalbum.

Back-up van trouwfoto’s


Nu vraag je jezelf misschien af: hoe kan het dan dat de trouwfoto’s verloren gaan? Die staan toch op meerdere plekken, inclusief back-up offline of online? Er kan altijd een ongelukje gebeuren tijdens het overzetten van de foto’s van de camera naar de pc, zoals in het geval bij het bruidspaar dat hierboven beschreven is. Bij het inschakelen van één de professionele bruidsfotografen of videografen op onze website zit je echter altijd safe!

Sanne van Bortel

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation