Sieraden voor bruid en bruidsmeisjes

Dat bruid en bruidsmeisjes op elkaar lijken qua bruidskleding is welbekend, maar dat ook de bruidsaccessoires in lijn met elkaar mogen zijn wordt nog niet altijd toegepast. Er zijn van veel bruidsaccessoires vaak ook kleinere versies of andere sieraden in dezelfde lijn te koop. Ideaal voor bruid en bruidsmeisjes!

bruidsaccessoires_trouwen_bruidsmeisjes_

Bruidsaccessoires


Bruidsaccessoires zijn er voor iedereen, in alle maten, kleuren en vormen. Hoewel de bruid te allen tijde de mooiste is op haar eigen bruiloft, mogen de bruidsmeisjes en de moeders van de bruid en bruidegom ook best een paar mooie sieraden dragen. Ongeschreven regel is wel dat deze sieraden niet te uitbundig mogen zijn. Je wil tenslotte niet de bruid overtreffen.

bruidsaccessoires_trouwen_bruidsmeisje

Bruidsaccessoires voor de bruidsmeisjes


Ook de bruidegom zelf mag best een paar mooie sieraden dragen: een prachtig horloge, mooie manchetknopen, natuurlijk de ring en wellicht een armband. Een mooie ring kan ook een krachtige accessoire zijn.

bruidsaccessoires_trouwen_oorbellen_

Moeder van bruid en bruidegom


Ze staan niet direct in de spotlight op jouw bruiloft, maar ze zijn wel erg belangrijk: de ouders van de bruid en bruidegom. Ook zij mogen zich uitleven met prachtige bruidsaccessoires. Alles om zo chique mogelijk eruit te zien. Het is tenslotte een ontzettend mooi feest dat (als het goed is) maar één keer plaats zal vinden in jullie levens. Zoals jullie bruiloft zal er geen tweede van komen, dus geniet er maar van en leef je uit!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation