Schoenen om U tegen te zeggen!

bruidsaccessoires_rode_schoenen
Vrouwen en hun liefde voor schoenen; leg het maar eens uit. Met het steeds breder wordende aanbod in trouwjurken wordt ook het aanbod in bruidsschoenen steeds groter. Na het jurk-shoppen is schoenen shoppen natuurlijk het aller-leukste van de wereld!

bruidsaccessoires_schoenen_bloemen
Ik hoor de mannen al zuchten – nóg meer schoenen! Ja, en wij vrouwen kunnen er alleen maar om juichen. Schoenen passen, aanraken, bekijken en het beste: schoenen hebben. Heel veel schoenen hebben. Het liefst kopen we voor de grote dag meer dan één paar schoenen. Een vrouw moet keuze hebben, toch?

bruidsaccessoires_rood_scheonentasje
De tijd van witte of crèmekleurige nette bruidsschoenen is voorbij. Tijd voor knallende kleuren en hoge hakken! En natuurlijk lage hakjes voor wanneer we zere voeten krijgen. Wat dacht je van knallende rode bruidsschoenen?

bruidsaccessoires_schoenen_ivoor
Misschien wil je één van je paren bruidsschoenen toch in een mooie witte of ivoor kleur hebben. Dat kan! Want er zijn ook heel veel traditionele bruidsschoenen met een prachtig accent, bijvoorbeeld een gouden randje. Misschien wil je een detail dat minder opvalt, bijvoorbeeld een knalroze zool. Vanaf de voorkant zie je dit leuke fleurige detail niet, maar van de achterkant of wanneer je je voet optilt komt er ineens een vrolijke kleur tevoorschijn!

bruidsasseccoires_schoenen_wit
Het kan ook zijn dat je niet zo van felle kleuren houdt of dat dit niet past bij de rest van de bruiloft. Bij de witte en ivoorkleurige bruidsschoenen kun je ook kiezen uit verschillende patroontjes op je schoen of misschien een leuke gesp. Heb je al eens aan stoere boots gedacht? Ook hier zijn talloze variaties op te bedenken. En als je niet kunt kiezen, neem je toch gewoon een extra paar…?

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation