Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Bruidsaccessoires

Met mooie bruidsaccessoires maak jij het verschil. Heb je jouw bruidsjurk uitgekozen? En nagedacht over je bruidskapsel en bruidsmake-up? Dan kun je er nu allerlei mooie en opvallende bruidsaccessoires bij uitzoeken. Sieraden bijvoorbeeld. Zelf uitgezocht en gekocht of misschien wel een oud erfstuk uit de familie. Oorbellen, een tiara. En bij je bruidsjurk een bolero. Schoenen en handschoenen. En niet te vergeten, bruidslingerie.

Bruidsaccessoires

Voor de bruid


Bruidsaccessoires zijn er in allerlei soorten en varianten. Daarom zul je altijd iets kunnen vinden dat helemaal bij jou past. Bij wie je bent en wat je uitstraalt. Het is heerlijk shoppen naar bruidsaccessoires. Te beginnen bij je kapsel. Wil je een tiara dragen of misschien een bloemendecoratie? Heb je een sluier uitgezocht of een hoed? Je vindt van alles in je bruidswinkel, ook schoenen en handschoenen die perfect passen bij je bruidsjurk. Trouwen jullie in de herfst of winter? Denk dan aan iets warms om over je bruidsjurk aan te doen.


Voor de bruidegom


Ook voor de bruidegom zijn er allerlei stijlvolle accessoires te bedenken, maar wat ga je dragen? Kies je voor een kostuum dan draag je daar geklede schoenen onder. Kies je een jacquet dan zijn gladde, zwarte schoenen een must. Onder een jacquet draag je een wit overhemd met blinde knoopsluiting, dubbele manchetten, een grijze, zwarte of witte das en een grijs of zwart vest. Verder grijze handschoenen en een grijze of zwarte hoge hoed. Een wit overhemd is vaak ook een goed idee onder een kostuum, want neutraal, maar een mooie kleur mag natuurlijk ook. Kies daar een stijlvolle, niet de drukke stropdas bij uit. En vergeet zowel onder een jacquet als een kostuum de manchetknopen niet.

Meer inspiratie?


Wil je meer inspiratie? En ook weten wat wel en niet aan kleding en accessoires bij elkaar past? Ga dan naar de winkels op deze pagina voor een ruime keuze en een goed advies. Ook kun je hier doorlinken naar winkels in bruidsaccessoires in je regio.

Tekst: Pim Kisjes
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation