Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Zwijmel weg bij deze trouwaccessoires

Zoveel trouwaccessoires en maar één lichaam om te behangen met al deze prachtige sieraden! Gelukkig kun je meerdere keuzes maken en hoef je eigenlijk niet heel veel te kiezen. Oké, misschien ook wel. Met de juiste combinatie kun je zo veel mogelijk sieraden dragen zonder dat je eruit ziet als één en al schittering.

Trouwaccessoires in je haar

Of je nou je haar opsteekt of los laat hangen, veel heel bruiden willen mooie trouwaccessoires in hun haar hebben. Dat kunnen sluiers zijn, of curlies van diamanten of parels, tiaras, bloemen of linten.

Ook zonder trouwaccessoires kun je een kunstwerkje van je haar (laten) maken. Natuurlijk is met trouwaccessoires beter, we houden immers van glimmende sieraden. Hou ze vooral in je haar beperkt, het wordt al gauw te veel.

Trouwaccessoires per seizoen

In de winter draag je andere trouwaccessoires dan in de zomer. Denk aan een prachtige, lekkere bolero of een chique jasje. Ook dragen veel bruiden schattige tasjes met zich mee. Een mooie ketting, chique oorbellen of een sierlijke armband kan natuurlijk in elk seizoen gedragen worden, maar qua kleur of vorm zijn ze wel aan te passen op de herfst.

Denk bijvoorbeeld aan rode kleuren in de herfst. De professionals kunnen je zeker helpen bij het uitzoeken van mooie trouwaccessoires. Ook op onze website staan de beste professionals die staan te trappelen om jou zo mooi mogelijk te maken voor de grote dag.

Trouwaccessoires op de locatie

Op de bruiloft zelf zul je ook trouwaccessoires tegenkomen. Denk aan het kussentje met de ringen of de decoraties voor de zaal. Populaire en originele trouwaccessoires zijn stickers voor onder jullie schoenen met de tekst “I do” of “I’m hers” of “Mrs” op haar schoenen en “Mr” op zijn schoenen.

Super romantisch! Kijk voor meer inspiratie bij onze andere artikelen of bij de professionals van Bruiloft.nl.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation