Op de trouwfoto

Trouwfoto’s zijn een belangrijk deel van je huwelijksdag, dus waarom zou je niet met je lief vast oefenen voor het moment daar is?

bruidspaar_selfie_funDit kun je natuurlijk samen voor de spiegel doen, of eindeloos op de selfieknop drukken. Maar het kan ook in de vorm van een loveshoot, alvast samen  met de trouwfotograaf, bij wijze van generale repetitie. Het is fijn om al eens met de fotograaf te hebben gewerkt zodat je elkaar al een beetje kent.

bruidspaar_love_vintage
Mocht je in eerste instantie een beetje vastlopen, speur dan vooraf het internet af voor leuke ideetjes. Er zijn tal van standaard poses die al om in te lijsten zijn, een kusje op je voorhoofd, neus of wang. Super simpel maar zeker doeltreffend!

bruidegom_vader_bruidegom
Op de dag zelf kun je ook nog spelen met de aanwezigen die kunnen figureren in de foto’s. Een foto van de bruidegom die zijn ring aan de aanwezige mannen laat zien, die met hun gretigste blik de trouwring bewonderen, levert een hilarisch plaatje op.

bruidje_bruiloft_gasten
Doe een beetje gek, ren en spring. Maar vergeet ook de cheesy ones niet te maken, want de ‘cliché foto’s’ zijn vaak toch wel heel leuk.

Geschreven door Saskia Baggen
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation