Oh là là: sexy trouwjurken (maar niet ordi!)

Heb jij pit en kleed jij je vaker uitdagend? Dan vind je het vast leuk om sexy trouwjurken uit te zoeken. Let op dat het niet ordinair wordt, sexy kan evengoed classy zijn.

Fotocredit:Ines Di Santo Spring 2020
Fotocredit: Ines Di Santo Spring 2020 | FashionStock.com | Shutterstock.com

Sexy trouwjurken met een decolleté


Heb je een grote cupmaat? Kies dan niet voor een te laag decolleté, dat wordt al snel ‘too much’. Ook een super strakke en dunne stof is vaak net een brug te ver. Maar wat is dan wel ‘goed sexy’?

Diep uitgesneden rug


Het draait allemaal om balans. Een diep uitgesneden rug kan een behoorlijk sexy look geven. Kies er dan voor om juist een hoger gesloten decolleté te kiezen. Het accent ligt dan echt op de achterzijde van de jurk.

sexy trouwjurk van kant
Fotocredit: Galia Lahav Spring 2020 | FashionStock.com | Shutterstock.com

Sexy trouwjurken van kant


Ook kant als materiaal voor je jurk geeft een sexy uitstraling. Combineer doorschijnend en niet-doorschijnend kant om niet teveel huid bloot te geven.

Kwaliteit van de stof


Kies niet voor een te dunne stof; dan zie je ieder mogelijk rolletje of putje.

sexy trouwjurk strak model
Fotocredit: Theia Couture spring 2020 | FashionStock.com | Shutterstock.com

Strak en sexy


Wil je het accent op je taille en billen leggen? Kies dan voor een strak lijfje. Er zijn prachtige jurken die vanaf de bovenbenen, net onder de billen, breed uitwaaieren. Als je je zeker in je lijf voelt, zal een strakke jurk prachtig bij je staan, ongeacht je figuur.

Kort


Ben je trots op je benen en mogen die gezien worden? Kies dan voor een jurk waar vanaf je bovenbenen de stof doorschijnend is. Of ga voor een lekker pittige korte trouwjurk. Let op: té kort is ordinair. Zorg dat alles netjes is bedekt.


Fotocredit: FashionStock.com / Shutterstock.com

Sexy trouwjurk in het rood


Tot slot kun je ook nog met de kleur van de trouwjurk een sexy statement te maken. Rood is de kleur van de liefde, je kunt er behoorlijk sexy mee overkomen. Met een prachtig ingetogen boeket en subtiele accessoires blijft het chique!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation