Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Hennafeest | Alles over dresscode & cadeaus

Hennatatoeages zijn helemaal trendy, maar wist je dat in sommige culturen ook een hennafeest wordt gehouden op de avond voor de trouwdag? Wil je een hennaparty organiseren of ben je uitgenodigd voor dit feest? Lees dan zeker even verder!

Wat doe je op een hennaparty?

In sommige culturen is het gebruikelijk om een hennafeest te organiseren. Tijdens dit feest wordt aandacht besteedt aan het feit dat de bruid deze avond voor het laatst als ongehuwde vrouw in haar ouderlijk huis is. Traditioneel worden de handen en voeten van de bruid met henna versierd.


Lees ook De henna avond voor de bruiloft


Wat is de dresscode voor een hennafeest?

Feestelijk, vol kleur en vrouwelijk: dat is in een notendop de dresscode voor een hennafeest. Hou je dus niet in en besteed aandacht aan je verschijning!


Lees ook Je handen met witte henna versieren voor de bruiloft


Welk cadeau geef je op een hennafeest

Ga je niet naar de bruiloft zelf? Neem dan je cadeautje voor het bruidspaar mee naar het hennafeest. Je kunt natuurlijk voor een envelop met inhoud kiezen, maar een persoonlijk cadeau voor het bruidspaar is extra attent. Als de gasten na het hennafeest naar huis gaan, krijgen ze traditioneel gezien een klein cadeautje mee.


Ga naar Inspiratie huwelijkscadeaus & laat je verder inspireren


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation