Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Het budget bewaken

Een bruiloft is een bijzonder mooie-, maar tegelijkertijd ook een hele kostbare dag. Waarschijnlijk een van de duurste dagen van je leven. Een veel gestelde vraag is dan ook: 'wat kost het ons allemaal?'

Het budget bewaken

Verschillende factoren spelen een rol

Deze vraag is moeilijk te beantwoorden is, want het hangt natuurlijk helemaal af van de manier waarop jullie de trouwdag willen invullen. Hoe meer gasten je uitnodigt, hoe duurder het feest wordt. Ook het tijdstip en de locatie zijn bepalend voor de prijs die je betaalt.

Het spreekt eigenlijk wel voor zich dat de kosten een stuk lager zijn als je voor een gratis huwelijksvoltrekking kiest, dan wanneer je op een bijzondere locatie in het weekend trouwt. En hiertussen is weer van alles mogelijk.

Hoe bewaar je het overzicht?

Met een eenvoudig overzicht kun je heel makkelijk het budget bewaken. Maak hiervoor een overzicht van de verschillende kostenposten en vul hierachter het beschikbare budget in. Vervolgens vul je hiernaast in wat de werkelijke kosten zijn.

Budget in balans!

Zo zie je heel eenvoudig wat het verschil is tussen de beide posten. Mocht je voor de ene post meer hebben uitgegeven dan gepland, dan houdt dat in dat je minder budget hebt voor andere posten.

Houd ook altijd rekening met onvoorziene kosten, want die zijn er vrijwel altijd, en neem dit op in je budget.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation