Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruiloftplanner & gedenkboek

Gefeliciteerd, je bent ten huwelijk gevraagd! Het lijkt nog ver weg tot de grote dag, maar de tijd vliegt zo voorbij. Er breekt een drukke periode aan waarin je heel erg veel moet regelen, en wie kan daar geen hulp bij gebruiken?

Terug kijken en nagenieten

Daarnaast is het naderhand erg leuk om foto’s en video’s terug te kijken van de mooiste dag van je leven, maar niet alles kan vastgelegd worden. Het ‘Ja, ik wil’ album zorgt ervoor dat jij tijdens de planning van je bruiloft niets vergeet en na afloop terug kan kijken op de kleinste details. Het is ook een erg leuk idee om het album als cadeau te geven.

Het album heeft een praktische en overzichtelijke planning waardoor je gegarandeerd niks vergeet te regelen. De planning geeft ook aan wanneer je aan welke voorbereidingen moet beginnen. Het album heeft een ietwat kitscherige en gezellige uitstraling en denkt ook aan tastbare herinneringen, zoals ruimte voor een lapje stof van de bruidsjurk.

Naast de planning en de herinneringen staat het album ook boordevol met praktische tips en nuttige informatie. Wat doe je bijvoorbeeld met je zenuwen vlak voor de grote dag? Wat zijn eigenlijk de juiste tafelmanieren en wie moet waar zitten? Het ‘Ja, ik wil’ album is op meerdere manieren een onmisbare gids voor een aanstaande bruid. Tekst: Team Trouwen.nl

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation