Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen in crisistijd

Een bruiloft is één van de mooiste dagen van je  leven, maar tegelijkertijd ook één van de duurste dagen van je leven. En in deze tijden van economische crisis kan een het huwelijksbudget dan ook extra zwaar drukken op de totale begroting van jullie huishouden. Dan maar niet meer trouwen? Of het misschien uitstellen? Dat hoeft helemaal niet! Want met een beetje uitkijken en realistisch plannen kun je prima op het budget letten.

Trouwen in crisistijd

Budget samenstellen

Om te beginnen stel je samen het beschikbare budget vast. Bedenk dan hoe je de bruiloft wilt invullen. Maak een wensenlijstje en schat globaal het aantal uit te nodigen gasten in. Het spreekt voor zich dat hoe groter het aantal gasten is, des te hoger de kosten die hieraan verbonden zijn.

Prijzen en offertes opvragen

Om een goed beeld te krijgen of wensen en begroting realistisch zijn, kun je prijzen en offertes opvragen bij verschillende leveranciers. De kosten voor locaties en catering zijn meestal de grootste kostenposten voor een bruiloft. Door een locatie te kiezen dat past  bij het budget, heb je al veel gewonnen. Maak een duidelijk plan van aanpak en overzicht van het beschikbare budget per onderdeel. Blijf hierin altijd heel realistisch!

Weddingplanner

Om je op weg te helpen bij het opstellen van de begroting en het bewaken van het budget, kun je prima gebruik maken van de handige budgetplanner op deze vernieuwde website van Bruiloft.nl!

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation