Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

De mooiste trouwjurken & trouwtrends van 2020

Het duurt niet meer zo heel erg lang voordat het nieuwe jaar is aangebroken en de nieuwste bruidslooks zijn al lang en breed bekend. Voor 2020 staat er een romantische renaissance op het programma, met innemende trouwjurken waar je u tegen zegt. Maar ook de bruidsblazer komt aan de orde en maakt een mooie combi met de bruidsjumpsuit.


Fotocredit: Ines Di Santo Spring 2020 | FashionStock.com | Shutterstock.com

Bruidsblazers


Net zoals de bruidsjumpsuit is het een trend om aan te wennen, maar daarom niet minder mooi. De bruidsblazer is perfect voor de stoere, sexy zakenvrouw die gaat trouwen. Je draagt er een korte rok of een strakke witte broek onder. De blazers zelf variëren van strak wit tot kant tot bloemen of diamantjes en met lange mouwen, korte mouwen of zelfs geen mouwen.


Fotocredit: Mira Zwillinger | FashionStock.com | Shutterstock.com

Trouwjurken van kant in 2020


Ook zeer gewild is de bruidsjurk die volledig van kant is vervaardigd. Je kunt daarmee gaan voor een boho-look of juist een hele traditionele look, dat ligt maar net aan je eigen smaak. Ook kun je kiezen voor lange mouwen of korte, of helemaal geen. De neklijn is net zoals de rest van de kanten jurk volledig aanpasbaar aan je eigen smaak.

Bruidspak met grote sluier


Het bruidspak zien we ook steeds meer in 2020, wellicht nog wel later. Veel vrouwen (bijna allemaal) kiezen toch voor een jurk. Degenen die wel voor een bruidspak met broek en top kiezen, kiezen daarbij voor een lange sluier of een grote strik op de voor- of achterkant van hun bruidsoutfit.

Spring 2020 | FashionStock.com | Shutterstock.com
Fotocredit: Galia Lahav Spring 2020 | FashionStock.com | Shutterstock.com

Romantische renaissance


Het meest opvallende en adembenemende dat er voor volgend jaar op de agenda staat is misschien wel hetgene dat wij graag de romantische renaissance noemen: trouwjurken met veel kenmerken van de middeleeuwen. Pofmouwen, bijvoorbeeld, in alle denkbare lengtes, en een marmerachtige print op de rokken van de bruidsjurken. Tevens worden de rokken en sluiers groots en innemend. Herleef de Middeleeuwen op je eigen bruiloft... De mode, althans.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation