Zelf bruiloft plannen of weddingplanner inschakelen?

Zijn jullie van plan om de gehele bruiloft zelf te plannen? Het is goed te doen, maar het vraagt wel veel planning en inzet. Ben je niet zo sterk in dingen plannen en organiseren, dan is het misschien handig om een weddingplanner in te schakelen. Maar voordat je de hulp inroept van een professional, lees dan eerst even onze tips die je hopelijk helpen bij het zelf plannen van je bruiloft!


Schakel hulp in bij bruiloftsplanning


We snappen heel goed dat dit jouw grote dag is en dat alles perfect moet zijn, maar je komt het dichtste bij perfect als je de regie uit handen durft te geven. Dat zul je ook moeten wanneer je een weddingplanner inschakelt en dus kun je dat ook doen wanneer je mensen vraagt om je te helpen. Natuurlijk helpt jouw aanstaande hubby ook mee, maar daarnaast kun je nog heel goed je (schoon)moeder of een goede vriendin vragen. Wees niet bang om mensen ‘op te zadelen’ met een taak, want vaak vinden mensen het hartstikke leuk om te helpen! Alleen mogen meedenken is voor veel mensen al een hele eer. Vraag dus gerust enkele mensen die je vertrouwt om mee te helpen met de bruiloftsplanning.


Zelf bruiloft plannen lukt niet…


Ben je al begonnen met het plannen van de bruiloft, maar zit je met je handen in het haar? Voor je de telefoon oppakt en een professionele weddingplanner inschakelt, kijk eerst even naar handige apps die je misschien kunnen helpen om het overzicht te bewaren. Als je in de Google play store op je Android toestel of in de app store van Apple zoekt op ‘wedding planner’ krijg je (afgezien van spelletjes) ook hele handige apps te zien. Je kunt heel veel met zo’n virtuele wedding planner app: taken maken en afvinken, contact houden met mensen en leveranciers, gastenlijsten opstellen, budgetplanning, mensen uitnodigen, agenda’s beheren en nog veel meer. Bovendien staat het op je telefoon die je elke dag bij je hebt en krijg je meldingen als het tijd is om iets te regelen. Best handig!


Weddingplanner neemt werk uit handen


Heb je simpelweg geen tijd om zelf de bruiloft te plannen, zelfs met behulp van een handige app, dan kun je altijd nog een weddingplanner inschakelen. Een goede weddingplanner neemt al het werk uit handen, maar houdt nauw contact en weet precies hoe jullie droombruiloft eruit ziet. De contacten met leveranciers heeft hij of zij al, wat veel voordeeltjes kan opleveren. Ook tijdens de bruiloft is de weddingplanner aanwezig om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Het hele proces van begin tot eind is dus verzorgd. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van de voorpret en natuurlijk van de bruiloft zelf! Wat denk je, schakel je een weddingplanner in of ga je het zelf aanpakken?
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation