Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen in de Champagne-streek in Frankrijk? Trouw in een wijngaard!

Bonjour, tourtereaux! Overweeg je om in het huwelijksbootje te stappen in de Champagne-streek in Frankrijk? Laat ons je meenemen op een reis naar het land van de liefde, waar je je droombruiloft kunt beleven midden in de weelderige champagnevelden.

Trouwen in Frankrijk als Nederlander

Frankrijk is niet alleen het land van liefde, met Parijs als ultieme bron van romantiek, maar ook van gastronomie en cultuur. Als Nederlandse bruid of bruidegom kun je hier eenvoudig trouwen, zolang je aan enkele wettelijke vereisten voldoet. Het is een avontuur om nooit te vergeten, en de Franse charme zal je zeker betoveren.


Lees ook Champagne schenken op je bruiloft? Laat je informeren!


Trouwlocatie kiezen? Natuurlijk in de Champagne-streek!

Waar anders zou je willen trouwen dan in de Champagne zelf? Hier word je omringd door de schoonheid van uitgestrekte wijngaarden en de zoete geur van druiven die rijpen onder de zon. De champagnestreek biedt een scala aan prachtige trouwlocaties, van historische kastelen tot sfeervolle wijngaarden met schilderachtige uitzichten. Het is de perfecte setting voor een romantische bruiloft, and you want to be there!

Trouwen in Frankrijk op een wijngaard

Stel je voor dat je elkaar het jawoord geeft tussen de wijnranken, omringd door de rustige ambiance van een Franse wijngaard. Tjirpende insecten op de achtergrond. Dit is een ervaring die jij en je gasten voor altijd zullen koesteren. Van buitenhuwelijken tot intieme ceremonies in de open lucht, de wijngaarden van Frankrijk bieden talloze mogelijkheden om je bruiloft op maat te maken.


Ga naar Resort Bousset voor heerlijk Bourgondische feesten


Huwelijksnacht boeken in een kasteel in Frankrijk

Na de festiviteiten is het tijd om te ontspannen en te genieten van je huwelijksnacht. Wat dacht je van een betoverende overnachting in een Frans kasteel? De kastelen in Frankrijk zijn niet alleen adembenemend van buiten, maar bieden ook luxueuze accommodaties voor een vorstelijke ervaring. Het is de perfecte manier om je eerste nacht als getrouwd stel door te brengen.

Heerlijk land voor een intieme bruiloft met vrienden en familie

Kortom: Frankrijk is een geweldige plek om een intieme bruiloft te vieren met je dierbaren. Geniet van heerlijke Franse gerechten, lokale wijnen en kazen, en creëer blijvende herinneringen te midden van de charmante dorpjes en schilderachtige landschappen. Het is de ideale setting voor een huwelijk dat draait om liefde, vriendschap en samenzijn.Lees ook Champagne op jouw bruiloft?


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation