Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Samenwerking tips van de bruidsmeisjes

Hoe beter jullie met de ceremoniemeester communiceren, des te plezieriger verloopt de samenwerking. Wij hebben een aantal tips voor je verzameld.

Globale planning maken voor je bruiloft


• Vermoedelijk heb je al in grote lijnen opgeschreven hoe jullie trouwdag eruit komt te zien en zijn er al afspraken gemaakt met de trouw- en feestlocaties, de leveranciers en ga maar door.

Ceremoniemeester bruiloft betrekken bij planning


• Betrek vanaf dit moment de ceremoniemeester bij jullie plannen en ideeën en maak samen de eerste editie van het draaiboek, met bij elk onderdeel het tijdstip waarop dit geregeld moet zijn, wat daarvoor geregeld moet worden, wie daarvoor verantwoordelijk is en om welke leverancier of trouwprofessional (met namen en contactgegevens) het gaat.

Taakverdeling van de bruidsmeisjes en jonkers


• Heb je dit op een rijtje, dan kun je eenvoudig de taakverdeling per persoon vaststellen, inclusief het moment waarop hij of zij die taken klaar moet hebben.

Maak regelmatig een update van je draaiboek


• Zorg ervoor dat je het draaiboek regelmatig een update geeft en stuur dat dan rond naar alle betrokkenen. Daarmee voorkom je misverstanden en mogelijke ergernissen.

Creëer een haalbare taakverdeling


• Probeer de taakverdeling zo in elkaar te zetten dat die voor iedereen haalbaar is en dat jullie tijd overhouden voor elkaar.

Tekst: Pim Kisjes
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation