Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Hoe kies je de perfecte kleur voor de jurken van je bruidsmeisjes?

Het kiezen van de juiste kleur voor de jurken van je bruidsmeisjes kan een uitdaging zijn. Hoewel het verleidelijk kan zijn om je bruidsmeisjes in jouw favoriete kleur te kleden, is het verstandig om goed na te denken over de tint die je selecteert. Hieronder enkele overwegingen om rekening mee te houden.

Huidskleur en teint

De huidskleur van je bruidsmeisjes kan de manier waarop een kleur eruit ziet beïnvloeden. Een kleur kan geweldig staan bij de ene persoon, maar een ander persoon echt niet. Het is belangrijk om kleuren te kiezen die bij verschillende huidtinten passen. Gebruik verschillende tinten van dezelfde kleur om een samenhangende look te behouden, terwijl je rekening houdt met de verschillende huidtinten in je bruidsgezelschap. Bijvoorbeeld, bij een blauwe themakleur kunnen je bruidsmeisjes poederblauw, marineblauw en kobaltblauw dragen, afhankelijk van wat het beste bij hen past.

Thema van de bruiloft

Je bruiloft thema beïnvloedt ook de kleuren voor de bruidsmeisjes jurken. Voor een boho chic bruiloft raden we warme kleuren aan zoals roest, bruin en bordeaux. Voor een stadse rooftop bruiloft zijn groen en koningsblauw goede opties. Zwart is ook een universeel flatterende kleur die bijna elk thema en jurkenstijl complimenteert, hoewel het natuurlijk niet echt een kleur voor bruiloften is.

Seizoen en locatie

Het seizoen en de locatie van je bruiloft zijn cruciaal bij het kiezen van de juiste kleur voor de jurken van je bruidsmeisjes. Voor een zomerbruiloft in een schuur passen lichte, aardse tinten zoals donkergroen, taupe en terracotta. Voor een strandbruiloft zijn pastelkleuren zoals lichtgeel, poederblauw en lavendel ideaal.

Meest populaire kleur keuzes voor bruidsmeisjes jurken

Dusty Blue
Dusty blue is een pastel tint met koele ondertonen die geschikt is voor verschillende bruiloftstijlen, van een winter wonderland thema tot een strandhuwelijk. Voor accessoires kan je kristallen oorbellen dragen die de kleur van de jurk aanvullen of een andere kleur van het bruiloft thema integreren.

Dusty Rose
Dusty rose is een gedempte roze tint met beige en violet ondertonen, perfect voor stoffen zoals chiffon of organza. Deze kleur past goed bij een aardetintenpalet en is een mooie keuze voor een landelijke of boerderijbruiloft.

Bourgogne
Deze diepe roodtint werkt goed in elk seizoen, maar maakt vooral een statement tijdens een herfst- of winterbruiloft. Accessoires in neutrale tinten zoals zwart of goud zijn ideaal.

Saliegroen
Saliegroen is een aardse groentint met grijze ondertonen die geschikt is voor allerlei stijlen en perfect voor een lente- of zomerbruiloft. Voor accessoires zijn zilver of goud goede keuzes, maar voor een unieke touch kunnen ook blushroze of lavendelkleurige accessoires overwogen worden.


Lees ook Jumpsuit voor de bruidsmeisjes


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation