Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Geheime boodschap in je trouwkleding

Er is een super cute nieuwe bruiloftstrend in opkomst; bruidjes verwerken een geheime lieve boodschap in hun trouwjurk. Ook de mannen doen mee, ze laten een tekst in hun trouwpak naaien of zetten iets liefs op de zolen van hun schoenen. Welke lieve boodschap laat jij in je trouwjurk zetten?

Tekst van kant in trouwjurk


Niet alleen heel erg lief en schattig, maar ook heel erg mooi voor de bruidsfoto’s: een geheime boodschap voor jouw liefje, verwerkt in jouw trouwjurk. Bruidjes laten een stukje tekst in hun trouwjurk naaien of kiezen ervoor om met kant een tekst te laten weven. Voorbeelden van lieve tekstjes kunnen zijn:

♥ I love you to the moon and back
♥ Forever yours
♥ Jullie namen en jullie trouwdatum
♥ Een hartje met jullie initialen


Normaal gesproken valt deze tekst niet zo snel op, maar speciaal voor de bruidsfoto’s laat je het geheimpje tussen je kersverse hubby en jou wel even zien. Hartstikke leuk voor jullie trouwalbum.

Lieve boodschap in trouwpak


Ook de bruidegoms blijven niet achter met deze super snoezige trend. Zij kiezen voor een onopvallende plek voor hun lieve boodschap, zodat het echt voelt als een geheimpje tussen twee lovers. Denk aan een klein symbooltje op de revers van het jasje of op de mouw van het overhemd. Ook in de kraag kun je iets moois laten zetten. Twijfel je over de boodschap die je op je trouwkleding wil laten zetten? Denk aan iets dat jullie samen hebben meegemaakt, of iets dat jullie altijd tegen elkaar zeggen, zoals een lief koosnaampje.

Unieke trouwjurk of trouwpak


Met zo’n lieve boodschap in je trouwkleding verwerkt heb je natuurlijk een unieke outfit. Daarmee wordt jouw trouwjurk of trouwpak nog persoonlijker en een prachtig aandenken aan jullie trouwdag. Verras je liefje met een speciale boodschap die hij pas na de bruiloft mag zien of wacht tot hij jouw wens voor de toekomst samen terug ziet op één van de bruidsfoto’s. Zo herbeleef je samen een geweldige bruiloft en heb je altijd een schitterend aandenken!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation