Gave bruidskapsel accessoires

Heb je al een beeld bij het bruidskapsel dat je gaat kiezen? Vergeet niet om ook na te denken over de accessoires die daar mooi bij passen. Haaraccessoires maken een bruidskapsel helemaal af!

Haaraccessoires


Een prachtige klem, rijk gedecoreerde speld of een bloem… Er zijn tal van haaraccessoires die een bruidskapsel nog eens extra mooi maken. Kies voor een kleur die goed past bij de andere accessoires of de jurk. Een haarsieraad is een echte blikvanger en zal ook op de foto’s extra aandacht trekken. Let erop dat de accessoire lekker zit, zodat je er niet in de loop van de dag last van krijgt.Bruidskapsels


Bij de meeste bruidskapsels passen haaraccessoires. Of je nu je haar wil opsteken, je haar los wil dragen, in een knot of vlecht; een mooie diadeem, haarband, speld of klem maken het bruidskapsel compleet. De accessoires hebben trouwens nog een functie; het ziet er niet alleen mooi uit, maar kan er vaak ook voor zorgen dat je haar beter in model blijft zitten.

Diadeem bruid


Een diadeem is een klassiek haaraccessoire voor een bruid en past zowel bij los haar als een opgestoken kapsel. Een diadeem met bloemetjes of versierd met strass of pareltjes… Met een diadeem krijg je echt de uitstraling van een prinses!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation