Entertainment voor een kindvriendelijke bruiloft

Als de kinderen een topdag hebben, dan hebben de ouders dat ook. Dat geldt niet alleen voor de vakantie, maar zeker ook voor jullie bruiloft! Met deze kindvriendelijke tips vermaken de kids zich opperbest tijdens jullie mooiste dag.
kindvriendelijke bruiloft

Kindvriendelijke bruiloft met lekkere hapjes


Een formeel diner of uitgebreide lunch? Dat is meestal niet aan kinderen besteedt. Maak voor de kids een speciale hoek waar zij lekkere hapjes kunnen snacken. Hamburgers en frietjes, of juist pannenkoeken, dat doet het altijd goed. En zet vers fruit neer en laat ze dat dippen in chocolade. Succes verzekerd!

kindvriendelijke bruiloft buiten

Buiten razen


Kinderen willen rennen, spelen, klauteren… Kortom: zorg dat er ruimte is dat ze even lekker kunnen uitrazen. Misschien kunnen ze buiten, en is op de locatie een speeltuin(tje) beschikbaar. Je kunt ook voor buiten wat spellen meenemen, zoals skippyballen, springtouwen of skateboards. Let er wel op dat iemand van het bruiloft gezelschap een oogje in het zeil houdt.

kindvriendelijke bruiloft knutselen

Knutselen en verkleden


Is dat niet het geval of wil je ze liever binnen houden? Richt dan een deel van de feestlocatie in als kinderparadijs. Een hoekje waar ze lekker een Disney film kunnen kijken, een poppenkast, verkleedhoek en een knutselhoek voor de creatievelingen: daar kunnen ze wel even mee vooruit!

kindvriendelijke bruiloft nanny

Huur iemand in


Wil je het wat grootser aanpakken, dan kun je ook mensen inhuren die de kids vermaken. Een clown, goochelaar, jongleur of sneltekenaar houden de aandacht van de kids gegarandeerd vast.

games bruiloft

Kindvriendelijke bruiloft met films en games


Heb je vooral wat oudere kinderen op het feest, kies dan voor iets wat past bij deze leeftijd: films en games! Richt een hoek speciaal voor hen in met allerlei computergames en je ziet ze uren niet terug…

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation