Dit maakt je aantrekkelijker in je trouwjurk

Uit een onderzoek met ruim zesduizend singles is gebleken dat bijna iedereen liever een relatie heeft met iemand die slim is dan met iemand die mooi is, met als meest positieve eigenschap een extra taal kunnen spreken. Dus, wil je super sexy zijn in je trouwjurk? Leer dan een paar woordjes van een romantische taal!

Andere taal kunnen spreken is sexy


De singles uit het onderzoek waren het bijna unaniem met elkaar eens: iemand die een vreemde taal spreekt, is enorm veel aantrekkelijker dan iemand met een sixpack. Verwissel je uurtjes van de sportschool dus maar in voor studieuurtjes! Als je extra wil stralen in je bruidsjurk, studeer dan een paar sexy zinnen in. Onze wereld kent veel romantische talen. Frans, Spaans of Italiaans klinken allemaal heel zwoel.

Meer kans op date met 2e taal


Het onderzoek werd natuurlijk afgenomen onder singles en niet onder mensen die al bijna trouwen, maar het blijkt wel dat je meer kans hebt op een date als je een tweede taal spreekt. De redenen lopen uiteen: de één vindt andere culturen interessant, en anderen vinden de mysterie van een vreemde taal aantrekkelijk. Een derde groep vond mensen die over liefde konden praten in verschillende talen heel intelligent en dus aantrekkelijk. Slim zijn is dus heel sexy!

I love you, je t’aime, jeg elsker dig


Nu is natuurlijk de vraag welke taal je het beste kunt leren om nog sexier te worden. Uit het onderzoek bleek dat Frans, Spaans en Italiaans het meest romantisch klinken, maar psychologen zeggen dat het in feite niet uitmaakt welke taal je kiest, omdat het gaat om de basisbehoefte communicatie. Communiceren met mensen is heel belangrijk, vooral als het om je partner gaat. Daarnaast is het eigenlijk gewoon heel erg leuk om in verschillende talen te kunnen uitdrukken hoeveel je van iemand houdt. Kies dus de taal die je leuk vindt en bereid een paar lieve zinnen voor om uit te spreken aan jouw nieuwe hubby op jullie bruiloft.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation