De wereld van de bruidslingerie

Mooie en goed passende bruidslingerie vormen de belangrijkste basis onder de bruidsjurk. Onzichtbaar voor de buitenwereld, maar onmisbaar voor een perfecte look en uitstraling. Kies je voor een corset, een torselet  of shapewear? Hoe vind je de weg in de wereld van de bruidslingerie? Wij lichten een heel klein tipje van de sluier op.

De wereld van de bruidslingerie

Een torselet, corset of shapewear?


Een torselet zorgt voor een perfecte pasvorm van je trouwjurk en heeft een corrigerende functie, waardoor je trouwjurk perfect op de taille valt. De baleinen van het torselet zorgen ervoor dat je rug wat rechter blijft.

Een corset lijkt op de torselet, maar zit veel strakker, heeft daardoor veel minder ruimte en rust op de taille. Het corset heeft daardoor een veel sterker corrigerende werking dan de torselet.

Een shapewear en corrigerend ondergoed ten slotte accentueren de juiste vormen en minimaliseren de mindere punten. Ze zijn op een speciale manier geweven zodat alles glad wordt gemaakt onder je bruidsjurk. Ideaal dus voor onder een nauwsluitende bruidsjurk!

Kousen en kousenband


Kousen en kousenbandjes zijn een traditioneel onderdeel van het hele bruidsensemble. Ze zijn in verschillende kleurencombinaties te verkrijgen, passend bij de kleur van de overige bruidslingerie. Er zijn kousen met gladde en kanten bovenranden. Op zoek naar kousenbandjes, klik hier...
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation