De populairste bruidsjurk van Instagram

Op Instagram kun je je hart ophalen en eindeloos inspiratie opdoen voor je bruiloft. Droom weg bij de mooiste jurken en stel jezelf voor in zo’n pareltje... Je hebt bruidsjurken van alle beroemde designers gezien. De meeste gelikete bruidsjurk van dit jaar was echter niet van een beroemdheid, maar van een Indonesisch bruidje.

Trouwjurk in prinsessenstijl


Stiekem wil iedereen een prinses zijn. De Indonesische bruid volgde haar droom en koos voor de Assepoester-achtige jurk van Ivan Gunawan. De jurk kreeg meer dan 200,000 likes op Instagram, voordat Intan haar account privé maakte. Dat zijn de meeste likes ooit voor een bruidsjurk! De jurk bestaat uit een lijfje met lange mouwen, met veel kraaltjes en parels in een visgraatpatroon. De echte eye-catcher was echter de onderste helft van de jurk: een volledig met parels en kralen bezette rok en een enorme sleep van tule. Prinsessen uit verschillende sprookjes zouden jaloers zijn op Intan en haar prachtige jurk, en de Indonesische bruid had nog een verrassing voor haar bruiloftsgasten!

Tweede trouwjurk op bruiloft


In de tweede helft van de avond trok Intan haar tweede jurk aan. Hoewel iets minder adembenemend dan haar eerste jurk (de lat lag dan ook ontzettend hoog), is ook deze jurk een lust om naar te kijken. Een enorme gevederde rok doet denken aan een rode zwaan. Op het lijfje zitten talloze steentjes en de rug heeft een sluiting van parels. Hier kunnen de jurken van Victoria Swarovski, Miranda Kerr en Lolita Osmanova, met een sleep zo lang dat ‘ie niet op het podium paste, niet aan tippen. De jurk van Victoria Swarovski was bedekt met een half miljoen Swarovski-kristallen (moet je nagaan wat een werk dat is geweest), maar toch was die jurk geen match voor de jurk van Intan!

Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation