Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Contant geld klaarleggen voor fooi | 1 dag voor de bruiloft

Je kent het vast; je wil fooi geven, maar hebt geen kleingeld op zak… Dat gaat je op jullie trouwdag niet gebeuren! Wij geven je de beste tips zodat je niet met lege handen komt te staan. Leg contant geld één dag voor de bruiloft klaar zodat je het niet vergeet.

Als je een aangename tijd hebt in de horeca, geven jullie dan graag fooi?

Als je gaat uit eten of een drankje aan de bar doet, is het gebruikelijk om fooi te geven. Zeker als je klantvriendelijk bent geholpen.


Lees ook Dit vergeten alle bruiden op hun bruiloft


Ook fooi geven op jullie bruiloft?

Ook op jullie bruiloft is fooi geven een mooi gebaar waarmee je jouw waardering uitspreekt voor de goede service die je ervaart. Zorg dus voor voldoende contant geld, dat je de dag voor de bruiloft klaarlegt.

Fooi geven aan de bediening

Is de bediening super behulpzaam en vriendelijk? Dat draagt zeker bij aan een succesvolle dag. Geef een fooi om hen te bedanken voor de gastvrijheid.

Fooi geven aan leveranciers

Sommige rekeningen zul je al voor de bruiloft hebben voldaan of betaal je pas erna. Het kan ook voorkomen dat je op de dag van de bruiloft nog bepaalde zaken moet afrekenen. Bijvoorbeeld kosten van bepaalde leveranciers, bij de kapper of de eigenaar van de foodtruck(s) die jullie hebben gehuurd. Ook hen kun je fooi geven als je blij bent met het resultaat!

Fooi geven aan de mensen van de bruiloftsmuziek en entertainment

Een goed feestje staat of valt met sfeer. En met mooie muziek en ander entertainment creëer je direct een leuke vibe. Verras ook deze professionals met een fooi als je tevreden bent over hun werk en diensten.


Lees ook Envelop? Hoeveel cash geld mag je thuis bewaren?


Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation