Bruidsmode van 2018 | trunk show agenda

Lente 2018... Wat kijken we ernaar uit. Niet alleen omdat het een vrolijk seizoen is, maar ook omdat er dan een nieuwe collectie bruidsjurken uitkomt! We kregen een sneak preview op wat er komende lente helemaal hot is op het gebied van trouwjurken. Nog op zoek naar een trouwjurk? Laat je inspireren en ga naar de trunkshow agenda 2018

Laatste mode trouwjurken


Of je nu de mode op de voet volgt of niet; trouwjurken kijken is altijd leuk. In de voorjaarscollectie zien we dat accenten van trouwjurken veel in de spotlight staan. Laat je inspireren door de samenvatting hieronder en geef je eigen invulling aan jouw droomjurk...


• Zwarte accenten in trouwjurken is komende lente helemaal hot. Dat kan een zwarte strik zijn of zwarte veertjes die verwerkt zijn in de jurk. Of je nou een statement wil maken met een grotendeels zwarte jurk of slecht een scherp randje wil geven aan je jurk, het toevoegen van een vleugje zwart maakt jouw jurk compleet.

• Ruches zorgen voor een dramatische en super vrouwelijke look. In de voorjaarscollectie zien we veel accenten van ruche maar ook complete jurken met ruche. Het ligt er maar net aan hoe dramatisch je eruit wil zien, maar met ruche kan het allemaal.

• Korsetten. De ultieme sexy look is een korset. Normaal gesproken draag je die onder je jurk, maar nu mag de korset geshowd worden – iedereen mag het zien en ervan genieten. Kies voor een korset in combinatie met een baljurk voor sex appeal.


• Parels op de bruidsjurk, kan je ooit genoeg parels hebben? Wij denken van niet. Een minimalistisch detail of een jurk volledig bezet met parels, het is allemaal even prachtig. Bij deze jurken zien we veel chokers met parels en we zijn gek op de sexy en charmante uitstraling van deze look.

• Komende lente zien we trouwjurken met tinten blauw erin. Anders dan het zwart is de kleur blauw er niet om een statement te maken, maar om een frisse noot aan de look toe te voegen. Pastelkleurige blauwtinten geven je een bijna prinsesachtige uitstraling. Perfect voor de romantische tuinbruiloft.

• Klassieke silhouetten; het is niet allemaal nieuw en gewaagd in deze collectie. De klassieke silhouetten leven weer helemaal op, ze zijn niet voor niets tijdloos. A-lijnjurken en meerminjurken maken een comeback.

• Bruidshandschoenen voelen misschien een beetje ouderwets aan, maar in deze collectie worden ze in een nieuw jasje gestoken en zijn ze enorm ladylike en heel erg sexy. Je kunt ze op pols- of ellebooglengte krijgen en geheel personaliseren.

• Het draait in de nieuwe collectie om stralen, dat is wel duidelijk. Pailletten en andere schitterende details over de hele jurk is de trend van 2018.


• Strikken zijn helemaal in. Niet de kleine strikjes, maar juist de grote strikken om een statement mee te maken. Een grote strik in je zij of op je rug staat prachtig en geven een klassieke uitstraling.

Sanne van BortelBruidskapsel trends 2018


Het nieuwe jaar staat alweer voor de deur en dat betekent dat er een heleboel nieuwe trends zijn in de trouwwereld waar we met smart op wachten. In dit artikel kijken we naar de nieuwe bruidskapseltrends in 2018, waar losse kapsels met bloemen centraal staan! LEES MEER...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation