Bruidskapsels aan huis op locatie

Hoe lekker is het om de dag van de bruiloft rustig op te starten met een kopje koffie terwijl iemand met jouw haar en make-up bezig is? Zo kan jij nog even heerlijk ontspannen en wakker worden. Jouw persoonlijke styliste maakt jouw look al helemaal in orde voor de grote dag. Een perfecte start! Ook op zoek naar bruidskapsels aan huis op locatie? Laat je inspireren en informeren!

Haar en make-up aan huis


Haar en make-up aan huis is een hele relaxte manier om jouw trouwdag te beginnen. Je kunt lekker in je badjas plaatsnemen aan de kaptafel terwijl de professionele visagiste haar werk doet. Je hoeft nergens naartoe en kunt dus ook niet te laat komen, waardoor je misschien wel veel rustiger slaapt en goed uitgerust wakker wordt. Dat is weer een voordeel voor je huid! Zo ben je ervan verzekerd dat je de hele dag straalt tijdens de bruiloft.

Bruidskapsel op locatie


Een bruidskapsel op locatie doen is dus een hele fijne start van de dag, maar hoe zit het dan met het proefkapsel? Dit kun je zowel op locatie als aan huis doen. De meeste visagisten vinden het geen probleem om aan huis te komen, mits de afspraak op tijd wordt gemaakt. Zij hebben natuurlijk zelf ook nog een salon, dus die kunnen ze niet zomaar sluiten voor jou. Wees er dus op tijd bij en maak duidelijke afspraken met de visagist! Zo kom je niet voor verrassingen te staan en krijg je een perfect bruidskapsel op de bruiloft.

Wil jij ook een haarstyliste aan huis?


Lijkt het je ook heel fijn om een haarstyliste aan huis te hebben voor de grote dag? Dat kan natuurlijk! Er zijn veel visagisten die deze service aanbieden. Op onze website vind je een handige tool waarmee je visagisten in de buurt kunt vinden. Gebruik de tool en informeer vandaag nog naar de opties van jouw favoriete haarstyliste!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation