Bruidsjurk huren

Is jullie huwelijksbudget niet toereikend genoeg om een bruidsjurk te kopen? Dan kun je overwegen een bruidsjurk te huren. Ons land kent een aantal verhuurbedrijven en bruidswinkels waar dit mogelijk is. We geven je graag een paar 'tips and tricks' mee.

Bruidsjurk huren

Tips voor het huren van een bruidsjurk


Begin op tijd met de zoektocht naar jouw droomjurk. Omdat je afhankelijk bent van het bestaande aanbod, heb je minder keus dan wanneer je een bruidsjurk koopt. En natuurlijk wil je voorkomen dat jouw droomjurk niet op de gewenste dag beschikbaar is. Kortom: begin op tijd!

  • Informeer niet alleen bij verhuurbedrijven, ook bruidswinkels bieden soms bruidsjurken te huur aan.

  • Zoek een bedrijf uit dat goed staat aangeschreven. Misschien kan het bedrijf jou een paar namen geven van reeds bestaande klanten, zodat je hun persoonlijke verhalen kunt horen over de kwaliteit en service.

  • Wordt jouw bruidsjurk ook al een keer verhuurd voordat jij hem mag dragen? Laat jezelf ervan verzekeren door dat ook jij de jurk in perfecte staat kunt dragen.

  • Lees de huurovereenkomst goed door voordat je tekent en lees de 'kleine lettertjes'. Zeker als het gaat om zaken als het schoon zijn van de bruidsjurk en de goede staat waarin de jurk moet verkeren. Controleer de bruidsjurk dan ook heel goed bij het ophalen, dat kan veel gedoe achteraf voorkomen.

  • Veelal zal er - naast het huurbedrag - een borg betaald moeten worden. Bewaar daarom de factuur met de huurovereenkomst goed.


 
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation