Bruidsaccessoires: de finishing touch

Bruidsaccessoires zijn op verschillende manieren toe te passen: om een statement te maken of als finishing touch. In dit artikel de mooiste bruidsaccessoires in de laatste categorie, de finishing touch-accessoires!

Maak je bruidskleding af met accessoires


Zelfs de mooiste bruidsjurk ter wereld kan een beetje ‘kaal’ aanvoelen als je verder geen accessoires draagt. Jouw outfit draait niet om de bruidsaccessoires, maar de juiste sieraden kunnen je trouwjurk echt laten stralen zonder dat de aandacht wordt afgeleid van de jurk. Denk aan een prachtige armband met parels en/of diamantjes, een haarband met verschillende kleuren pareltjes en een prachtig geborduurd motief. Een chique clutch met hetzelfde motief, zodat de accessoires een eenheid vormen en niet afleiden. Hou je niet zo van blingbling en pareltjes? Een simpele roos in je haar of op je ceintuur staat heel vrouwelijk en elegant.

Ring met bling


Uiteraard draag je al een ring tijdens de bruiloft, en wat voor één! Toch mag je best nog een ring dragen aan je andere hand als je van ringen houdt of als je een ring hebt waar je veel waarde aan hecht. Nog geen bling aan je andere ringvinger? Cloe Noel heeft een prachtige ring met prachtige gekleurde stenen die voor een betoverend effect zorgen.

SnapChat GeoFilter voor je iPhone


Er bestaan bruiloft-gerelateerde accessoires speciaal voor je iPhone. Via Etsy.com kan je een SnapChat GeoTag filter kopen, zodat anderen kunnen zien dat je gaat trouwen. Je kunt zelfs een request doen, dan wordt er een filter naar jouw wensen gemaakt. Zo kun je een champagnefles of een bruidstaart kiezen met daarop de namen van het bruidspaar. Bij een custom filter kan je kiezen uit enorm veel kleuren en lettertypen, dus je kunt het helemaal eigen maken. Je kunt ook na de bruiloft een mooie trouwfoto opsturen en daar een filter van maken. Heel persoonlijk en een mooie herinnering! Miss Design Berry Inc

Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation