Alternatieve bruidsschoenen zonder hak

Hoge hakken zijn natuurlijk enorm sexy, charmant, vrouwelijk én ontzettend oncomfortabel. De hele dag paraderen op naaldhakken gaat ten koste van je voeten, rug en uiteindelijk ook je humeur. Tussendoor switchen naar gemakkelijke schoenen is niet onverstandig, maar je wilt wel in stijl blijven natuurlijk. Nou... Dat kan!

Sandalen als bruidsschoenen


Wie bij het woord ‘sandalen’ aan gepensioneerde mannetjes denkt die trots hun witte sokken in hun comfortabele sandalen steken: wees gerust. We hebben het niet over zulke sandalen. Nee, deze vrouwelijke sandalen zijn allesbehalve suf. Er bestaan teenslippers, gladiators (die met heel veel gespjes en riempjes), espadrilles (die overigens ook met een klein hakje te koop zijn), kortom: voor ieder wat wils. Is het weer op je bruiloft niet echt geschikt voor sandalen? Dan zijn ballerina’s misschien beter geschikt voor jou.

Ballerina’s als bruidsschoenen


Deze platte schoentjes zijn misschien wel de meest gewilde alternatieven voor bruidsschoenen. Ze zijn namelijk charmant, vrouwelijk én comfortabel. Wat wil een vrouw nog meer? Bovendien zijn er talloze bruidszaken en designers die speciale bruiloftsballerina’s ontwerpen en geloof me – je wilt ze echt hebben. De ballerina is ook nog eens heel bewerkelijk: wil je graag een printje of sieraden op je schoen? Geen enkel probleem. De perfecte ballerina bestaat echt, en je kunt ‘m ergens online bestellen. Ideaal.

Sneakers als bruidsschoenen


Wie zegt dat je geen comfi shoes mag dragen op je bruiloft? Wellicht niet je eerste keuze als bruidsschoen, maar oh, wat zijn deze schoenen fijn. Uiteraard kies je niet voor je afgetrapte gympies die je altijd draagt, ook al zijn het je favoriete. Voor je bruiloft ga je speciale sneakers shoppen. Dat shoppen kan je overigens heerlijk doen bij Avenue Antwerpen. Een enorme collectie prachtige sneakers en bovendien vind je in Antwerpen ook heel veel andere hebbedingetjes voor je bruiloft.

Voetsieraden: blootsvoets naar de bruiloft


Ooit iemand gezien die blootsvoets in het huwelijksbootje stapte? Bij een zomerse bruiloft en vooral bij de strandbruiloften is het helemaal geen gek idee om simpelweg géén schoenen aan te trekken. Wie zit er te wachten op schurend zand in je schoenen? Niemand, dus. Oplossing: schoenen uit! Lekker met je blote voeten in het warme zand. Voetsieraden versieren je voeten, zodat ze toch niet zo bloot voelen. Cute!

Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation