Snel afvallen met succes

Wie wil dat nou niet, snel afvallen? Het liefst met zo min mogelijk moeite en we willen ook nog wel lekkere dingen kunnen eten. Nou, dat kan dus niet. Wil je snel afvallen, dan moet je ook drastische veranderingen aanbrengen. En dan bedoelen we niet het crashdieet, maar gezond en verantwoord. Succesvol snel afvallen gaat het beste met de hulp en coaching van een professional.

catering_aarbei_dessert

Het begin


Alle begin is zwaar en helaas kunnen we niet zeggen dat dit anders zal worden. Je wil snel afvallen en daar is maar één oplossing voor: aan ’t werk! Schrap suiker en koolhydraten uit je eetpatroon. Dit moet je niet in één keer uit je eetpatroon schrappen. Een professional op het gebied van snel afvallen kan je hierbij helpen. Bij koolhydraten moet je denken aan pizza, aardappels, rijst, brood en pasta. Wil je snel afvallen, dan moet je deze producten zoveel mogelijk mijden. Koolhydraten leveren echter ook energie, alleen wordt deze energie vrij snel opgeslagen als lichaamsvet. Bedenk daarom: als je een zeer intensieve training gaat doen, dan mag je best wat koolhydraten nemen. Maar wanneer het eenmaal opgeslagen is als lichaamsvet, is het veel lastiger om deze energie nog te gebruiken.

restaurant_tafel_bruidspaar

Het vervolg


Snel afvallen doe je door, naast suikers en koolhydraten te vermijden, gezonde vetten en groenten te eten. Uit deze gezonde vetten en groentes halen we alle energie die we nodig hebben. Bovendien zitten er veel belangrijke voedingsstoffen in groente, dat weten we allemaal. Donkergroene groentes bevatten de meeste gezonde voedingsstoffen. De kleur van de groente geeft aan welke voedingsstoffen erin zitten, probeer dus zo gekleurd mogelijk te eten. Bij gezonde vetten moet je denken aan producten zoals vis, scharreleieren, walnoten, olijfolie, lijnzaad, kokosnootolie, zonnebloempitten, pompoenpitten, sesamzaad en avocado. Ook het vlees van koeien die met gras gevoerd zijn bevat gezonde vetten. Ook op het gebied van voeding kan de professional je uitstekend helpen. Bovendien maakt een stok achter de deur van de specialist het een stuk gemakkelijker om door te zetten!

catering_hapjes_garnaal

Het slot


Je ontkomt er echt niet aan: je zult meer moeten gaan bewegen. Wil je snel afvallen, dan is dit echt een must. Bedenk eens hoeveel tijd je zittend doorbrengt op een hele dag. Als je 30 minuten per dag rustig beweegt en twee keer per week een korte en heel intensieve training doet, verandert je vetverbranding en ook je gewicht.


Ga eens een eindje lopen of fietsen en wissel de momenten dat je lang stilzit af met een beetje beweging. De korte en intensieve training moet je minimaal tweemaal per week doen. Wil je sneller afvallen, dan moet je de trainingsmomenten verhogen. Verwissel krachttrainingen met bijvoorbeeld sprinten. Als je echt helemaal bij het begin begint, loop dan een paar keer extra de trap op en af. Voor sommige mensen is dit al een hele aanslag op hun conditie. Als je dit een paar keer per dag doet, is je conditie na één week al verbeterd. Als je wilt weten welke oefeningen je specifiek moet doen om jouw lichaam te verbeteren, raadpleeg dan altijd een professional op dit gebied. Zij weten als geen ander hoe je het snelst tot een goed resultaat kan komen.

Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation