Een edelstenen verlovingsring: prachtig en origineel

Een edelstenen verlovingsring is een echte eyecatcher! Het staat prachtig en edelstenen staan ook nog eens bekend voor hun kalmerende energie: dat is wat ze noemen een win-winsituatie.


Al duizenden jaren zijn edelstenen populair. De Romeinen, Inka’s en Egyptenaren bijvoorbeeld geloofden in de helende eigenschappen van de stenen en ze gebruikten ze ook als sieraad. Edelstenen worden vaak gebruikt om een goede vibe te creëren.

Voor ieder budget


Het leuke is dat er voor ieder budget wel een mooie edelsteen te vinden is. En of je nu houdt van een klassieke of juist een moderne look voor jouw ring; een edelsteen past altijd in het ontwerp.

Licht weerkaatsen


Er zijn edelstenen in de meest ongelofelijke kleuren: van geel tot helder blauw, van roze tot grijs… Hoe dunner de edelsteen is, hoe meer licht deze zal weerkaatsen en hoe kostbaarder de steen ook zal zijn.

Wit met diamantjes?


In al zijn eenvoud is een witte edelsteen heel bijzonder. Kies bijvoorbeeld een brede ring met meerdere briljantjes of diamantjes met in het midden een ronde edelsteen. Wil je de steen echt goed tot zijn recht laten komen, dan is een eenvoudig ontwerp in witgoud of zilver wellicht het mooiste, waarbij alle aandacht naar de ovalen of ronde steen gaat.

Oorbellen


Niet alleen voor je verlovingsring maar ook voor oorbellen zijn edelstenen een goede keus. Het geeft een speels effect om een gekleurde steen te combineren met wit; zeker bij oorbellen geeft dat een bijzonder effect. Jade bijvoorbeeld is een prachtige groen edelsteen die geluk zou brengen.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation