Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Beauty tips voor je gezicht en kapsel

Wil jij straks een stralende huid en een perfect verzorgd bruidskapsel? Ga dan naar een schoonheidsspecialiste en kapper. Als goed opgeleide vakmensen zorgen zij voor de beste behandeling. Ook geven ze je adviezen en tips die je helpen om thuis je huid en kapsel de juiste verzorging te geven. Zo bereik je het mooiste resultaat!


Lees ook Bruidskapsels voor fijn dun haar


Oppepper voor je huid

Door tussen je bezoeken aan de schoonheidsspecialiste door ook zelf je huid de juiste behandeling te geven bereik je een mooi resultaat. Tip: ga niet met andere behandelingen of producten experimenteren, maar houd je aan de behandeling. Probeer zes dagen voor je trouwdag je gezicht nog even een oppepper te laten geven bij je schoonheidsspecialiste. Daarmee bereik je dat je huid op je trouwdag er stralend en gezond uitziet en tegen een stootje kan!


Lees ook Bruid & beauty: Jezelf mooi maken voor de bruiloft


Oppepper voor je kapsel

Als je kapsel net gedaan is duurt het even voordat je haar zich in het goede model vormt. Laat daarom 14 dagen voor je trouwdag je haar knippen en zo’n 10 dagen voor je trouwdag je haar verven. Zo krijg je het mooiste bruidskapsel. Het wordt nog mooier als je kort voor jullie bruiloft je haar nog even een oppepper laat geven met een extra haarmasker.


Lees ook Je haar in topconditie voor je bruiloft


Tekst: Pim Kisjes

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation