Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Sieradentrends voor vrouwelijke bruiloftsgasten zomer 2024

Ben je uitgenodigd voor een zomerbruiloft? En heb je al een outfit maar twijfel je nog over je sieraden? Dan hebben wij de beste tips voor je. Lees snel verder om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste sieradentrends.

Veel ringen tegelijk dragen

Less is more? Deze zomer niet! Het is een echte trend om veel ringen tegelijk te dragen, dus leef je uit en draag je mooiste ringen gewoon allemaal.

Parels zijn weer helemaal hip

Parels hebben van oudsher een luxe en chique uitstraling. Deze zomer zijn ze helemaal hip en verre van oubollig. Prachtig als oorbellen, maar ook een ketting met parels mag er zijn.


Lees ook Bruidsaccessoires & parels


Hot: kroonluchter oorbellen

Groot, groter, grootst… Kroonluchter oorbellen zijn hot! Met kroonluchter oorbellen maak je direct een statement. Kies je voor deze trend, dan vestig je de aandacht op je gezicht.


Lees ook Kroonluchteroorbellen shoppen die passen bij jouw trouwjurk


Gepersonaliseerde sieraden zijn on trend

Altijd prachtig en nu ook nog eens on trend: gepersonaliseerde sieraden. Kies voor een ketting of armband in goud of zilver, met een voor jou dierbare naam of eerste letter van die naam. Bijvoorbeeld van je kind(eren) of van je partner. Hoe lief!


Shop Gepersonaliseerde sieraden vrouw


Bloemensieraden: romantisch en heel vrouwelijk

Net als bij kleding, is ook bij sieraden de bloementrend helemaal terug. Kies je voor bloemensieraden, dan ga je voor een romantische, vrouwelijke uitstraling.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation